Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KUR IEGĀDĀTIES JAUNAS MAŠĪNAS RIEPAS?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Labas riepas nav lētas, taču tās arī nav kosmiski dārgas, bet taupīt uz riepu kvalitāti nav ieteicams nevienam autovadītājam.

Neatkarīgi no savas automašīnas vadīšanas pieredzes un stāža, riepu garāžā noteikti spēs palīdzēt jebkādā jautājumā, kas saistīts ar auto riepām. Jebkurai automašīnai, vismaz reizi sezonā ir nepieciešama riteņu, disku un riepu profilakse, lai, nepieciešamības gadījumā būtu iespēja laicīgi atrast un novērst problēmas.

KĀDUS KONSULTĀCIJAS NODROŠINA RIEPU SERVISS?

Riepu garāžā pieejami visdažādākie riepu, disku un riteņu apkopes pakalpojumi. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Lai pārliecinātos par savas automašīnas disku tehnisko stāvokli, droši varat doties uz riepu garāžu. Riepu maiņa, uzstādīšana, riepu uzglabāšana ārpus sezonas, balansēšana, disku apkope un dažādi citi pakalpojumi ir riepu servisa pakalpojumu klāstā. Protams, ka michelin vasaras riepas vislabāk izvēlēties, balstoties uz automašīnas veidu un braukšanas paradumiem. Cik autovadītāju, tik braukšanas veidu, kas nozīmē to, ka riepu garāžas meistara konsultācija riepu maiņas jautājumos, nāks tikai par labu.

JAUNU ZIEMAS, VASARAS UN VISSEZONAS RIEPU IEGĀDE

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Tas attiecas gan uz ziemas, gan vasaras riepām, turklāt, nevajag bīties no tā, ka riepas ir lietotas, jo pirms nonākšanas nākošā īpašnieka rokās, tās tiek pārbaudītas un atzītas par drošām. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *