Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

LOGU IZGATAVOŠANA PĒC KLIENTA VĒLMĒM

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redza dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam.

Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Tas pats attiecas arī uz labi būvētu durvju montāžu telpā, jo durvju loma nav tikai pasargāt privāto telpu no nevēlamiem apmeklētājiem, bet arī regulēt ventilāciju telpā. Dzelzs ārdurvis kļūst ar vien populārākas un pieprasītākas daudzu klientu vidū gan privātmājās, gan dzīvokļos.

IZVĒLIES LABĀKO LOGU MATERIĀLU SAVAI MĀJAI

Mūsdienās visiem klientiem, kuriem ir aktuāla logu nomaiņa un montāža, ir iespējams izvēlēties starp plastmasas un citu materiālu logiem. Ir iespējams izvēlēties arī koka un alumīnija logus. Ugunsdrošība ir tā īpašība, kas piemīn alumīnija logiem. Alumīnija un Pvc logi ir ideāla izvēle komercobjektie, biroju ēkam, bet, protams, tos var montēt arī mājokļos. Alumīnija logus ir iespējams izgatavot dažādās krāsās, lai piestāvētu fasādei. Koka logi ir vēl viena populāra klientu izvēle. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Tie tiek veidoti pēc tāda paša principa kā PVC un alumīnija logi un saglabā tik par lielas lietderības īpašības. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTU PALODZI TELPĀM UN FASĀDEI?

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbi vienmēr tiek veikti pēdējie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *