Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KVALITATĪVAS ATPŪTAS IESPĒJAS PIE ŪDENSTILPNĒM

Latvijā siltais laiks vasaras mēnešos ir salīdzinoši īsu laiku, tādēļ skaidrs, ka visi steidz baudīt silto saulīti pēc iespējas produktīvāk. Atpūta ar draugiem un ģimeni vasaras mēnešos ir iespēju pilna, atliek vien izvēlēties, kura no daudzajām izklaides iespējām ir piemērota tieši jūsu vēlmēm.

Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām(ieskaties te – ūdens motocikla noma). Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesentu.

KUR ATRAST AKTĪVĀS ATPŪTAS VIETAS PIE ŪDENSTILPNĒM?

Ja izvēle krīt par labu brīvdienām pie ūdens, tad noteikti jāizvēlas arī e-foil dēļu, SUP dēļu vai laivu noma. Ir vairāki veidi kā pieteikties nomai. Aktīvās atpūtas vietās, kurās atļauts arī peldēties, ir ierīkotas dažādas nomas vietas. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Kurš gan nevēlas pavadīt klusu, mierīgu un ģimenisku atpūtu uz ūdens, laivojot vai braucot ar katamarāniem?

ASU IZJŪTU FANU IESPĒJAS ŪDENS ATRAKCIJU CIENĪTAJIEM

Noteikti var apgalvot, ka ne tik tradicionālie atpūtas līdzekļu veidi, bet agrāk ne tik zināmie, ir ieguvuši stabilu vietu atpūtnieku vēlmju sarakstos. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *