Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KVALITATĪVA RIEPU UN DISKU MONTĀŽA RĪGĀ

Auto riepas ir tikpat svarīga automašīnas sastāvdaļa, kā motors un ātrumkārba, tādēļ pret riepu apkopi un maiņu nevajag izturēties vieglprātīgi. Jaunas riepas var iegādāties oficiālajos riepu centros, turklāt vajadzības gadījumā, darbinieki neatteiks arī padomu un palīdzēs ar riepu nomaiņu. Visu populārāko ražotāju riepas visos iespējamos izmēros ir iespējams iegādāties speciālos riepu centros, lai braukšana būtu droša neatkarīgi no laikapstākļiem.

Riepu servisos strādā zinoši eksperti, kuriem ir pat vairāk kā 20 gadu ilga pieredze šajā sfērā. Meistari regulāri pilnveido savas zināšanas un seko līdzi nozares tendencēm un jaunumiem. Tas ir vienīgais veids kā nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus tā, lai klienti vienmēr atgrieztos un būtu apmierināti ar sniegto servisu.

KĀ ATRAST VISPIEMĒROTĀKĀS RIEPAS SAVAM AUTO?

Jebkurš auto un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. Disku remonts tiek piedāvāts jebkurā riepu servisā. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana un krāsas atjaunošana ir tikai maza daļa pakalpojumu, kas tiek sniegti katram interesentam(skatīt vairāk te – https://mmkserviss.lv/riepu-abc/). Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Dažāda veida tehniskā apkope, kas saistīta ar riepām ir servisa darbinieku pamata pienākumi. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Servisa darbinieki labprāt konsultēs jautājumos, kad nepieciešams noskaidrot kādu riepu iegāde ir vispiemērotākā un kad to vislabāk darīt. Riepu remontu ir iespējams veikt pusstundas laikā, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka jākavē ikdienas gaitas un darba pienākumi.

TEICAMS RIEPU SERVISS RĪGĀ

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Svarīgi, ka katram pakalpojumam tiek sniegta arī servisa kvalitātes garantija, kas nozīmē to, ka darbinieki savu darbu dara ar augstāko atbildības sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *