Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KUR IZGATAVOT PERSONALIZĒTU KALENDĀRU?

Ja uzmetam aci kalendāram, kas karājas pie sienas vai stāv uz mūsu darba galdiem, saprotams, ka nekad nedomājam par to, kā tie tiek veidoti, taču process ir interesants, it īpaši reizēs, ja kalendārs ir veidots pēc pasūtījuma. Digitalizācijas laikmetā dzīvojot, ar vien vairāk pierastu fizisku lietu visapkārt, kļūst elektroniskas, tostarp, arī kalendāri, taču klasiska vērtība ir un paliek taustāma. Tas ir normāls un pierasts ofisa elements, kas kalpo arī reprezentatīvām funkcijām un to ir iespējams maksimāli personalizēt.

Kalendāru druka noteikti nav tas darbs, kas būtu jādara pašu spēkiem, jo pieejamas speciālas drukas darbnīcas, kas izveidos lielisku dizainu apvienojumā ar pilnvērtīgu funkciju.

VAI KALENDĀROS VAR IEVIETOT CITU INFORMĀCIJU?

Rezultāts vienmēr izdosies, ja darbos, kur svarīgs dizains, iesaistās gan klients, gan izgatavotājs. Viens no iemesliem būtu tas, ka dizainiem var būt specifiskas drukāšanas prasības un, tas kas der maziem galda kalendāriem, nederēs lieliem sienas kalendāriem. Aizmirsīsim par izlaistām vārda dienām, nekorektiem datumiem un nepareizām svētku dienām – visa informācija, pirms sūtīšanas uz druku, tiek rūpīgi pārbaudīta. Kalendāros var tikt iekļauta arī dažāda cita veida informācija, ja klientam tas ir aktuāli. Galvenais ir atrast zelta vidusceļu starp idejām un iespējām, lai rezultāt būtu teicams.

MŪSDIENĪGI DRUKAS DIZAINI UN RISINĀJUMI KALENDĀRU IZVEIDĒ

Par spīti digitālajam laikmetam pilnā plaukumā, drukas pakalpojumi joprojām ir aktuāli un nekrīt aizmirstībā. Kalendārs ir viena no tām lietā, kuru ir ērtāk izmantot tieši taustāmā formātā. Dažāda veida sienas kalendāri, galda un personalizēti kalendāri tiek veidoti sadarbībā ar klientiem un to tirāžu nosaka tipogrāfija vai drukas darbnīca. Kalendāru izmantošanai ir dažādi pielietojumi, piemēram, dāvanas klientiem, partneriem un darbiniekiem svētkos. Mūsdienīgi dizaina risinājumi palīdz izveidot spilgtus un pamanāmus, taču gaumīgus iespiešanas gala produktus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *