Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KĀDUS LOGUS IZVĒLĒTIES SAVAM MĀJOKLIM?

Klientiem ir iespējams izvēlēties starp dažādām opcijām, kad runa ir par logu un ārdurvju montāžu. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redzam dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam. Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts.

Dzelzs ārdurvju montāža izvēlas gan tie, kuri dzīvo privātmājās, gan dzīvokļos. Plastmasas logi ir lielisks risinājums jebkura tipa telpām un Latvijā pakešu logi ir TOP montāžas prece jau vismaz gadus divdesmit. Jumta logu montāžai PVC vai alumīnija logi būs labākā izvēle.

Uzzināt vairāk – http://logunams.lv/pvc-logi/!

POPULĀRĀKIE LOGU VEIDI LATVIJĀ?

PVC logi nav vienīgie risinājumi, ko montāžas uzņēmumi spēj piedāvāt saviem klientiem. Klienti var izvēlēties arī koka vai alumīnija rāmja logus. Alumīnija logi ir ugunsdroši, attiecīgi, ja tas ir viens no kritērijiem, tad šī būs īstā izvēle. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Tā pat kā plastmasas logi, arī alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādās krāsās un tos ir viegli pielāgot fasādes toņiem. Klienti arī labprāt izvēlas koka logus. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Tas nav plāns stikls koka rāmī, bet gan vesela funkcionāla sistēma, kurā stikla pakete ir iebūvēta funkcionālā koka rāmī.

APDARES DARBU VEIKŠANA PĒC LOGU MNTĀŽAS

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Ja izvēlaties apdares darbus uzticēt logu montāžas uzņēmumiem, tad tas jāmin pašā sākumā, lai var izveidot tāmi. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *