Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kredīts internetā – ņemt vai neņemt?

Priekš tam, lai būtu noformēts kredīts, klientiem nav jāatstāj mājas un tad jāiet uz kredītiestādi, lai tiktos klātienē. Pieteikumu var aizpildīt un iesniegt tiešsaistē. Kredītu kompānijas ir informētas, ka kārtīgi izstrādāta attālinātās apkalpošanas sistēma taupa klientu brīvo laiku un pašu pūles. Taču, lai samazināt risku par to, ka var būt atteikums, aizņēmējiem jau ir pienācīgi jāaizpilda pieteikums. Pats kredīts online ir ātrs un saprotams veids, kā var saņemt kredītu savām vajadzībām.

Kredīti tiek formēti oficiālās mājas lapās vai mobilajās lietojumprogrammās. Pēc reģistrācijas šeit tiek aizpildīs pieteikums un jau pēc pāris minūtēm tiek saņemta atbilde no kredītiestādes. Taču pirms tiks formēts kredīts, pastāv daudz neskaidrību? Mēģināsim aprakstīt vairāk tālāk rakstā.

Vairāk informācijas skatīt šeit – https://viasms.lv/blog/parkreditacija/ !

Cik kredīts online tad ir izdevīga opcija mūsdienās?

Pētot to cik kredīti internetā ir izdevīgi, būtu jāsāk ar to priekšrocībām un vēl trūkumiem.
Online aizdevumu priekšrocības:
Laika taupīšana – ātra pieteikuma izskatīšana un tūlītēja naudas ieskaitīšana ļauj kredītņēmējam iegūt vajadzīgo summu jau 20 – 30 minūtēs pēc pieprasījuma iesniegšanas. Tajā pat dienā kredīts online būs izsniegts pieteicējam.
Pieejamība klientam – kredīts var tikt izsniegts bez klātienes konsultācijas, bet pats produkts jau tiek izvēlēts paša spēkiem, iepazīstoties ar nosacījumiem mājas lapā.
Minimālās prasības – priekš tam, lai būtu noformēts kredīts internetā, pamatā ir jānorāda vien pase un telefona numurs. Dažas organizācijas lūdz elektroniskas dokumentu kopijas. Gadījumā ja aizņēmējs vēlas pieteikties uz mazu kredītu, finanšu iestāde var neprasīt ziņas par kredītvēsturi un arī maksātspēju.
Galvenais cēlonis tam, kāpēc aizdevums online jau ir tik populārs, tomēr ir tā dabūšanas parocība un vienkāršums. Tomēr, vienkāršojot pieteikumu apstrādi, kredītiestādes saskaras ar maksājumu kavējumu risku. Tādā situācijā kreditori palielina prasības pret kredīta atmaksāšanu.
Lai padarīt mazākus varbūtējos zaudējumus, mikro kredītiestādes tad ir spiestas:
Ierobežot pieejamo summu, ko tad sniedz aizdevums;
Palielināt procentu likmes;
Samazināt aizdevuma līguma termiņu.
Pat neskatoties uz visām priekšrocībām un mīnusiem, ņemot kredītu, jau ir jāizvērtē tā vajadzība un arī būtu jāsaprot viennozīmīgi tas, ka aizdevums jau būs jāatgriež.

Vienkāršais finansējums – sms kredīti, kas par to ir jāpārzina?

SMS kredīts ir īstermiņa mikrokredīts, ko kredītņēmējs ir saņēmis, lietojot mobilo īsziņu, kas pienāk uz tālruni. Lietojot šo kredīta variantu, klients veic vienkāršu pieteikuma procedūru. Standartā aizņemas no 100 – 1000 eiro. Bez šaubām, tādā variantā aizdevums jau ir ievērojami dārgāks kredītņēmejam, tāpēc šis veids jau ir aktuāls vien negaidīta naudas trūkuma variantā, un kad rodas vajadzība tos nekavējoties papildināt. Taču, ņemot vērā to, ka sms kredīts jau ir diezgan viegli pieejams, tam tomēr jau ir ievērojams krāpšanas drauds, tādēļ nesniedziet savus datus un bankas pieejas citām personām. Aizņematies atbildīgi, izvērtējot savu spēju maksāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *