Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

VAI DRUKAS DARBUS IESPĒJAMS PASŪTĪT TIEŠSAISTĒ?

Ne tikai privātpersonas, bet arī dažāda lieluma uzņēmēji ļoti labprāt joprojām izmanto drukas pakalpojumus. Šo pakalpojumu cenu joprojām nosaka dažādi savstarpēji saistīti faktori. Ja šos faktorus izdodas optimizēt, tad klientiem ir iespējams piedāvāt zemu, konkurētspējīgu cenu un teicamu, kvalitatīvu rezultātu. Tā pat kā interneta veikalu darbības princips ļauj piedāvāt labas cenas un citus piedāvājumus, arī cita veida pakalpojumu sniedzēji var optimizēt savu piedāvājumu. Līdzīgi ir arī ar dažāda veida pakalpojumu izmaksām.

Visa atslēga ir pašapkalpošanās procesu nodrošināšanai, jo ne visiem pakalpojumiem ir nepieciešami cilvēkresursi. Automatizēta pakalpojuma realizācija, pašapkalpošanās un piedāvājuma revīzija nodrošina to, ka pakalpojumiem tiek piedāvātas patīkamākas cenas kā citur.

KAS NOSAKA UZLĪMJU CENAS TIEŠSAISTĒ?
Uzlīmju izgatavošana un vizītkaršu druka ir pats populārākais no drukas darbiem. Uzlīmju izgatavošana online ir īpaši parocīga, jo jāizvēlas tikai daži kritēriji un ir redzama gan cena, gan viss pārējais. Jāsaprot cik lielas uzlīmes būs nepieciešamas, uz kādas plēves tās tiks printētas un vēl jāpievieno dizains. Arī pasūtījuma izpildes laiks ir viens no cenu veidojošajiem faktoriem. Ja nepieciešams steidzams pasūtījums ar piegādi 24 stundu laikā, tad tas maksās vairāk, rezultātā vienkāršas 100 uzlīmes ar piegādi nākošajā dienā izmaksās ap 25 eiro iekļaujot piegādi, taču bez PVN, savukārt bez ātras piegādes – ap 11 eiro. Cenas variē arī no pasūtījuma apmēra. Jo lielāks apjoms, jo mazāka cena.

VAI MŪSDIENĀS KĀDS IZGATAVO VIZĪTKARTES?
Vizītkaršu druka ir nākošā populārākā drukas darbnīcu pasūtījumu grupa. Varbūt iesākumā varētu likties dīvaini un nevajadzīgi, jo kuram gan interneta laikmetā vēl ir nepieciešamas vizītkartes, taču tā nebūt nav. Stilīgas, interesantas un modernas vizītkartes ir mūsdienīga uzņēmuma must have. Vizītkaršu izgatavošana online ir ātra un vienkārša, pateicoties tiešsaistes dizaina veidošanas iespējām un attēlu augšupielādei. Vienkāršas vizītkartes standarta izmērā maksā sākot no nepilniem 10 eiro par 100 vienībām. Izgatavošanas termiņš, vizītkartes izmēri un citi parametri arī spēlē lielu lomu cenas noteikšanā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *