Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

PĒC SPECIĀLA PASŪTĪJUMA BŪVĒTAS VIRTUVES, GUĻAMISTABAS IEKĀRTAS, BĪDĀMIE SKAPJI UN CITAS MĒBELES.

Jaunu mēbeļu iegāde ir patīkami satraucošs process. Kādēļ tā? Jaunu lietu iegāde vienmēr rada pacilātas emocijas, taču, nedaudz satraukties liek tas, ka, ja nu gadījumā veikalos nebūs atrodams vēlamais, būs jādodas mājās bešā. Skapji, mīkstās mēbeles, mēbeles ar bīdāmajām sistēmām un virtuves iekārtas – tas viss ir attiecināms uz jebkuru no šīm mēbeļu grupām. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras.

Ja mēbeles tiek ražotas pēc īpaša pasūtījuma, tad nelieliem uzņēmumiem tas ir daudz reižu rentablāk par mēbeļu ražošanu ar risku, ka prece paliks veikalā. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannas istabai.

Uzzināt vairāk – https://up-mebeles.lv/

KĀ LIKT MĒBELĒM KALPOT ILGI?
Virtuves dzīvokļos vienmēr ir pirmā telpā, kas tiek savesta kārtībā. Ir iespējams iekārtot virtuvi, pasūtot mēbeles no nulles un arī pasūtot tikai atsevišķas detaļas, piemēram, galdus vai krēslus. Lai arī virtuves iekārtas izgatavošana nav vienas dienas darbs, bet aizņem vidēji mēnesi, garantējam, ka klienti nebūs vīlušies. Iebūvētu virtuves iekārtu ir iespējams pasūtīt jebkāda veida virtuvei gan privātmājā, gan dzīvoklī. Arī virtuves darba virsmas izmaksas ir atšķirīgas, kas var svārstīties no dažiem simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem. Virtuves iekārtas tiek iedalītas gan ekskluzīvās, gan budžeta klases iekārtās, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka budžeta klases mēbeles būs nekvalitatīvas. Neatkarīgi no kopējām virtuves iekārtas izmaksām, liela loma ir arī pareizai virsmu ekspluatācijai un kopšanai, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk.

ĒRTAS, KVALITATĪVAS UN ERGONOMISKAS MĒBELES JEBKURAI TELPAI!
Prasmīgi meistari spēj izgatavot jebkāda veida mēbeles. Iebūvētie skapji un dažāda veida bīdāmās durvis ir vēl viena populāra preču grupa, ko izvēlas iegādāties veidotas pēc pasūtījuma. Ja veikalā nopērkamās mēbeles, 99% gadījumu neatbilst gluži tam, ko vēlamies, tad individuāli pasūtītas mēbeles ir labs risinājums. Ergonomija pēdējos gados ir bieži dzirdēts jēdziens un to daudzi steidz izmantot, kaut vai tā iemesla dēļ, ka parocīga apkārtējā telpa ievērojami palielina produktivitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *