Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

PVC LOGI UN KOKA DURVIS PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA

Mūsdienās, būvējot vai pārbūvējot mājokli, ar vien vairāk uzmanības tiek pievērsts tam, lai telpā ienāktu pēc iespējas vairāk dabiskā apgaismojuma un tiktu izmantoti dabiski, taču ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli. Nemainīgi populāra klientu izvēle Latvijā, kad nepieciešama jaunu logu montāža, ir plastmasas jeb PVC logi.

Maldīgi uzskatīt, ka koka logi laidīs cauri aukstumu un koka durvis nebūs ergonomiskas. Skaņas un siltuma izolāciju mājoklī ir iespējams nodrošināt arī izmantojot koku, kā galveno materiālu. Savukārt PVC ir viegli kopjams un joprojām populārs materiāls, kas tiek izvēlēts logu veidošanai. Plastmasas logi dažāda veida profilos ir piemēroti kā privātmājām, tā ofisiem, uzzināt vairāk var uzstādītāja mājas lapā.

DAŽĀDA TIPA UN STILA FURNITŪRA JŪSU KOKA DURVĪM.
Aktuālās tendences ir novērojamas arī celtniecības materiālu un būvniecības preču izvēlē. Salīdzinoši nesen vēl bija periods, kad daudzi vēlējās uzstādīt dzelzs durvis savam dzīvoklim, taču lēnām sāk atgriezties vēlme pēc koka durvīm. Koka ārdurvju atgriešanās ir savā veidā notikusi pateicoties skandināvu stila mājokļu ienākšanai arī Latvijas tirgū. Durvis ir iespējams pasūtīt arī pēc īpaša pieprasījuma, ar dažādām furnitūrām, stikla ailēm, drošām slēdzenēm un visu citu, ko klients vēlas.

KĀ IZVĒLĒTIES KVALITATĪVĀKO DURVJUUN LOGU IZGATAVOTĀJU UN UZSTĀDĪTĀJU?
Izvēloties koka durvju uzstādīšanu savam mājoklim, tiek piedāvāts pilna cikla serviss, kas nozīmē, ka viens uzņēmums izdara visu – sākot no nepieciešamo mērījumu veikšanas un beidzot ar durvju uzstādīšanu. Īpaši noderīgs šis serviss ir gadījumos, kad nepieciešams izgatavot durvis pēc īpaša pasūtījuma. Pakalpojumu sniedzēji, kas sniedz pilna cikla servisu, it īpaši būvniecībā, ir vislabākais risinājums raitai un kvalitatīvai pakalpojuma sniegšanai un teicamam rezultātam, jo brigādēm nav jāgaida vienai uz otru un lieki jākavē laiks. Tas pats attiecas arī uz logu montāžu – viss tiek izmērīts, izgatavots un uzstādīts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *