Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

VAI PIRKT LĒCAS INTERNETĀ IR DROŠI?

Cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar redzi, bieži vien ir dažādas opcijas, kādus redzes korekcijas līdzekļus lietot ikdienā. Tiesa gan, jāatzīst, ka briļļu iegādāšanās nav lēts prieks un arī acu operācijas ne tik, tādējādi pastāv vēl kāda opcija – dažāda tipa kontaktlēcas. Mūsdienās nopērkamās kontaktlēcas mūsdienās pieejamas ne tikai ar salīdzinoši nelieliem plusiem un mīnusiem acu asumam, bet arī lielākām problēmām, piem., astigmātismam.

Lēcas palīdz aizmirst raizes par mājās atstātām vai pazudušām brillēm, jo kontaktlēcas ir viegli izmantojams redzes korekcijas līdzeklis cilvēkiem, kam ir tāds vajadzīgs. Pirms kontaktlēcu iegādes internetā vai parastā optometrijas preču salonā, ir nepieciešama acu ārsta vai optometrista konsultācija un izrakstīta recepte, lai noteiktu atbilstošāko redzes problēmu uzlabošanas veidu un tā stiprumu.

Lasīt vairāk – https://daugavpilszinas.lv/lv/Komercinformacija/1/8115/Kontaktlecu-plusi-un-minusi

KĀ ATRAST SEV PIEMĒROTAS KONTAKTLĒCAS?

Mūsdienās ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kas paredzētas ļoti plaša spektra redzes problēmu koriģēšanai un tās var nopirkt ne tikai optikas preču veikalos, bet arī internetā. Lēcas ir iespējams izvēlēties gan no dažādiem ražotājiem, gan vadoties pēc cenas, gan pēc redzes problēmām. Parasti veikali iedala lēcas pēc lietošanas ilguma, gan redzes problēmu raksturojuma. Lēcas iedalās pēc to valkāšanas perioda – dienas lēcas, lēcas divām nedēļām, mēnesim, trim mēnešiem un pusgadam. Tā pat iegādei ir pieejamas lēcas, kas paredzētas tiem cilvēkiem, kuriem ir redzes problēmas skatoties gan tālumā, gan tuvumā, gan tiem, kuri slimo ar astigmātismu. Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

CIK MAKSĀ KONTAKTLĒCAS ONLINE?

Saprotams, ka daudz nosaka arī optikas preču cenas. Kontaktlēcu cena var atšķirties dažādos salonos, taču cenu atšķirība nebūs pārāk ievērojama. 1 dienas lēcas apmēram izmaksā 30 eiro un iepakojumā ir 30 kontaktlēcas, kas nozīmē piecpadsmit kontaktlēcu pārus. Kontaktlēcas, ko var lietot 2 nedēļas dienas laikā, maksā ap 20 eiro un komplektā ietilpst vairākas lēcas, kas nozīmē to, ka šāda tipa lēcas ir nedaudz izdevīgākas par lēcām viendienītēm. Savukārt kontaktlēcas, kas paredzētas specifiskām redzes problēmām, pastāv iespēja valkāt gan tikai pa dienām, gan cauru diennakti. Toriskās lēcas lieto pēc speciāla režīma ar pārtraukumiem gan tikai pa dienu, gan arī naktīs. Ja nepieciešamas toriskās lēcas, joprojām iesakām pirms tam konsultēties ar savu ārstu vai optometristu, lai piemeklētu sev vispiemērotākās lēcas. Tiem, kuriem ir nepieciešama redzes korekcija gan tālumā, gan tuvumā, ir iespējams iegādāties multifokālās lēcas un to cena ir vidēji ap trīsdesmit eiro

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *