Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Pie kā sūtīt uzlīmes reklāmas nepieciešamībai?

Apaļas uzlīmes un arī cita veida ir kādas bildes attēlojumi, kas būs izgatavoti tieši uz pašlīmējošas virsmas, jeb, papīra vai speciālas plēves, kas domātas tādu izstrādājumu līmēšanu uz dažādām virsmām. Uzlīmes pārsvarā izmanto, kā mārketinga rīku. Bez tam konkrēti šāda veida poligrāfija mūsdienās būs pieprasīta, pašu uzlīmju druka sniedz iespēju veikt labu reklāmas kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis reklāmas veids jau ir ļoti izplatīts tirdzniecības, kā arī servisa vietās, kur ir ievērojams klientu skaits. Tieši ar šo speciālas uzlīmes atbalstu iespējams pasniegt ziņas iespējamajiem klientiem, kad šajā vietā tiek rīkota kāda akcija vai arī tiks piedāvātas atlaides vai arī parādījies pavisam jauns produkts.

Uzzināt vairāk – https://budgetprint.lv/

Uzlīmju druka – veidi vai arī iespējas

Interesanti, bet uzlīmju druka un tās metodes izvēle būs ietekmējama no krāsas, attēla specifikas, pasūtītā skaita, izejmateriāliem un arī citiem momentiem, arī cena ir no tā atkarīga. Populāras metodes, kā var drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nebūs nepieciešams sagatavošanās posms, līdz ar to būs ekonomiski izdevīga uzlīmju izgatavošana nelielām tirāžām, taču, pieaugot klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnika parasti tiek izmantota, kad tiek pasūtīta uzlīmju izgatavošana lielā skaitā – no piecdesmit tūkstošiem gabalu. Tehnoloģija jau ir atbilstoša darbam ar dažādiem materiāliem, pats attēls ir kvalitatīvs un ar spilgtām krāsām.
-Termopārneses jeb folijas uzlīmju druka. Šī metode izdevīga nelielām tirāžām – sākot no 1000 gabaliem. Tam būs nepieciešams īpašs printēšanas aparāts. Šeit iespējams darboties ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru un pat sintētiku. Tādas apaļas uzlīmes jau būs spēcīgas pret ultravioleto staru ietekmi, temperatūras svārstībām.
-Ofseta. Piemērots drukāšanai uz papīra vai kartona. Tādā gadījumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārnesei, taču ar sliktākas kvalitātes iznākumu. Piemērots tādu preču aplīmēšanai, kuriem būs mazs glabāšanas termiņš – apmēram trīs līdz četri mēn.
-Karstā druka jau ir labi piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Zīmējums tiks novietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūru. Pieejams drukai uz auduma, plēves vai pat ādas, izmantojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukāšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, pasūtījuma apjoms un citi kritēriji.

Kur tad iespējams pasūtīt uzlīmes?

Viens no pirmajiem jautājumiem, kurš jāuzdod priekš sevis, būtu tas, ar ko tad vēlaties strādāt – ar starpnieku, reklāmas kompāniju vai arī ar pašu drukāšanas firmu. Kā piemēram, liela poligrāfija ar vairāk kā 10 gadu pieredzi liecina par to, ka Jūsu pasūtījums un vēlēšanās būs uzklausītas, un, ekonomējot finanses, tiks atrasts vislabākais risinājums Jūsu gadījumā, kur uzlīmju druka, cena un piegāde klientam tiks tik labi saplānota, ka tiešām Jūs būsiet apmierināts. Mēģiniet uzzināt vairāk datu par izvēlēto kompāniju, apskatiet atsauksmes internetā no klientiem. Gadījumā ja pasūtījums ir neparasts un sarežģīts, tad labāk būtu sazināties ar pašu tipogrāfiju un izrunāt nianses ar konsultantiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *