Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Sup piedzīvojums – ar ko sākt?

Ar katru gadu supošana rada apkārtējos aizvien lielāku ieinteresētību, kas ir tas, kas veicina tāda tipa jomas attīstību, kā sup noma. Supošana vai kā to bieži vien sauc, paddle board, ir veids kā slīdēt pa viļņiem. Tiem atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties kam, var būt kontrolēti sup dēļi un tiek noturēts līdzsvars. Ikviens, kurš interesējas par tādu sporta iespēju, atrod te kaut ko savu. Un tiešām, vienkārša sup īre un iekļūšana klusajos ūdeņos var radīt daudz pozitīvu izjūtu, sniedz enerģijas lādīņu kā arī sniedz iespēju baudīt saplūšanu ar dabu.

Pirms tiek nopirkti pirmie sup dēļi, tieši sup īre var palīdzēt izprast, kāds tad dēļu tips var būt piemērots Jūsu gadījumā. Tagad sup īre nodrošina pilnu instruktāžu kā arī atbilstoša inventāra atrašanu, un daudzās vietās ir iespēja dēļus arī nopirkt. Jūsu sup piedzīvojums būs sākts Jums esot uz ceļiem, protams, prodfesionāļi stāv kājās, taču jaunpienācējiem būs jāiemācās izjust savu līdzsvaru. Šī tipa aktīvā atpūta sniedz iespēju ne vienīgi atrast mieru sevī, bet arī ir laba fiziska slodze Jūsu ķermenim. Pati supošana tiek uzsākta, turot airi ar vienu roku vidū, taču otra roka tur galu. Kad ir iznācis pārāk ātri pārvietoties, bremzēt vajag tieši ar airi. Lai uz sup saullēkts varētu būt satikts pēc iespējas drošākā vidē, vislabāk ir uzvilkt drošības vesti. Interesanti, ka tieši sup dēļi šodien ir pilnveidoti, un patlaban sup piedzīvojums varētu notikt arī uz E-Foil, kas ļauj planēt virs ūdens.

Laivu vai arī sup noma, izvēlaties to, kas Jums tīk

Jums ir ieplānota atpūta ar draugiem? Kas būtu labāks – aktīvā atpūta, esot pie dabas Latvijā, vai varbūt brauciens uz ārvalstīm? Šodienas apstākļos būtu ieteicams baudīt pašmāju dabas skaistumu, tā kā pie mums pastāv tik diezgan skaistas apkārtnes. Šodien uzņēmēji tad ir izveidojuši unikālus mājvietas projektus pie dabas, ko bagātinājuši ar tādu lietu piemēram, kā laivu noma un papildus tiek piedāvāta velosipēdu noma. Kad esat apmetušies pie kāda glīta dīķa vai ezera, katamarānu noma ir vislabākais veids kā klusi un, netraucējot dabu, piebraukt pie kāda objekta. Un vēl viens populārs atpūtas veids šodien ir sup izbraucieni. Daudz kur tiek nodrošināta sup noma, lai tiktu uzsākts Jūsu sup piedzīvojums. Turklāt, kas varētu būt jutekliskāk kā sastapts uz sup saulriets vai saullēkts? Bet tajā pat brīdī attīstības progress nemaz nestāv uz vietas un tagad var tikt piedāvāti citādi sup dēļi, tā sauktie E-Foil, tie jau ir elektriski un burtiski paceļ virs ūdens.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *