Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Lieldienas vai arī vārda dienas aprīlī, viss skaistam novēlējumam atrodas vienuviet!

Lieldienu rīts vairāk nav aiz kalniem un drīz jau būs jāskatās ne tas vien, kam būs vārda dienas martā, taču kurš tad svin svētkus aprīlī vai maijā. Lieldienas, droši vien, šogad tādi svētki, ko visvairāk gaida. Gads bija tiešām grūts, pandēmija novēlējumu pārmaiņas cilvēku ikdienā. Tādēļ jebkuram no mums pašiem jāmēģina uzburt svētku sajūtu sevī. Kā tad to īstenot? Skaisti Lieldienu novēlējumi vai no sirds nākuši pantiņi atnesīs svētku gaisotni jūsmājās. Arī tad, ja Jūs nevarat satikties ar sev tuviem cilvēkiem, mūsdienu laikmetā jau var sūtīt skaistus vārdus ar ļoti dažādiem veidiem. Un ļaujiet, lai tad ikvienam Lieldienas ir skaistas un siltas, atrodiet īstos vārdus portālos, kur tad ir novēlējumi, pantiņi vai arī Lieldienu dzejoļi bērniem.

Dzejoļi vārda dienā vai pat novēlējumi Lieldienās – izcili, kad pilnīgi viss atrodas vienā vietā

Tagad tomēr ir ērti, kad parādās dažādas mājas lapas, kurās apvienoti ļoti atšķirīgi apsveikumi, vēlējumi un pantiņi. Jums tikai vajag sameklēt īsto, bet kā to paveikt? Labi izstrādātās vietnēs ir meklētājs, kurš palīdz atlasīt, piem., novēlējumi brālim vai jautri Lieldienas pantiņi. Šāds instruments, nenoliedzami, atvieglo pantiņu atrašanu. Kā arī, ja vietnē ir atrodams svētku kalendārs, vai arī vārda dienas kalendārs, tad Jūs vienmēr varēsiet izsekot to, kad ir, piemēram, Pareizticīgo Lieldienas, kas ir Lieldienas vai arī kam ir vārda diena šodien. Tāpēc, kad mājas lapā eksistē tik daudzi rīki, viņa bez šaubām jāievieto savās “grāmatzīmes” pārlūkā, it īpaši, ja tur, piemēram, ir Lieldienu ticējumi.

Cik svarīgi ir uzzināt, kas ir tas, kas atzīmē vārda dienas aprīlī? Ļoti svarīgi! Īpaši mums – latviešiem. Tā kā mēs tradicionāli atzīmējam vārda dienas atšķirīgi no citiem, šajā dienā jebkurš drīkst ierasties neaicināts, lai sveiktu gaviļnieku. Un cik skaisti ir, ja cilvēkam vārda diena ir Lieldienās vai Jaunajā gadā, bet Jūs atceraties arī par šī cilvēka vārda dienu. Šis apstāklis liek saprast, cik ļoti šis cilvēks Jums ir svarīgs. Tādēļ izceļam priekš sevis vārda dienu kalendāru, kā arī atlasam vislabākos apsveikumus, un ejam pārvērst kādam šo dienu par svētkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *