Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kā izveidot atpūtas zonu pagalmā?

Dažāda veida amatniecības sfēras vienmēr ir bijušas pieprasītas jebkur pasaulē. Jebkur pasaulē amatniecības nozare tiek turēta lielā godā, it sevišķi mūsdienās, kad pie kārotās preces ir iespējams tikt ātri, taču tā nebūs nedz unikāla, nedz kvalitāte būs pielīdzināma ar rokām darinātam darbam. Kokapstrādes uzņēmumi Latvijā ir ļoti pieprasīti dēļ sava piedāvājuma un amatnieki nevarētu sūdzēties par zemu atalgojumu. Koks ir visekoloģiskākais un dabai draudzīgākais materiāls, tādēļ kokapstrāde ir tik pateicīga nozare, kas vienmēr ap sevi pulcēs interesentus.

Uzzini vairāk – https://latvijaskoks.lv

VAI KARKASA MĀJĀM NEPIECIEŠAMS NOKĀRTOT BŪVATĻAUJU?
Arī būvējot māju, ar vien vairāk cilvēku izvēlas dabai draudzīgur materiāus un risinājumus. Moduļu, jeb karkasa nami ir koka konstrukcijas, kas tiek izgatavotas un pēcāk tiek saliktas kopā un uzstādītas kā dzīvojamā māja. Šādas mājas ir lieliski piemērotas Latvijas laikapstākļiem un tās var uzstādīt jebkurā gadalaikā. Katrs no mums savās mājās vēlas justies silti un mājīgi, un koks ir viens no tiem materiāliem, kas palīdz šādu atmosfēru radīt ikdienā.

KOKA LAPENES.
Kā lielisks ainavas papildinātājs Jūsu dārzā būs lapene vai nojume, kas pēdējos gados ir kļuvušas ļoti populāras. Lapenes ir daudzfunkcionālas, atvērtā tipa celtnes, ar dažādu ietilpību un sienu novietojumu. Daudzi uzskata, ka lapene viņu dārzā neiederas, ka aizņems daudz vietas un to neviens neizmantos, taču, noslēpums slēpjas tajā, ka lapenes pielāgojas dārzam, nevis otrādi. Arī rīkojot dārza ballītes lapene noteikti būs uzmanības centrā, nemaz nerunājot par fantastisko iespēju vasaras rītos baudīt brokastis vai vērot saulrietu vakariņu laikā. Lai viss noritētu gludi, par ļaunu nenāktu būvvaldes konsultācija par to, vai nav nepieciešami kādi dokumenti, kas atļautu celtniecības darbu veikšanu.

KOKA TERASE TAVAM MĀJOKLIM.
Arī terašu būvniecība pēdējos gados ir kļuvusi pieprasīta klientu vidū. Nereti dzīvojamā platība nebeidzas telpās, bet turpinās arī uz teras. Bieži vien uz terasēm mēdz izvietot piknika galdus un saules zviļnus, lai vasaras mēnešos būtu īpaši patīkami pavadīt laiku ārpus mājām. Terases celtniecība tiek ieplānota jau ēkas projektā, vai arī pieprojektēta pēcāk, izvēloties stabilu vietu, vislabāko novietojumu un izveidojot pienācīgus pamatus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *