Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kurā vietā tiks pasūtīti izbraukuma banketi vai kā viņi būs organizēti?

Viss ātri mainās un pilnveidojas pie tam, ja agrāk tāda vieta piemēram, kā konditoreja bija vien saldumu cienītāju vieta, taču tagad šeit var būt ne tikai konditorejas izstrādājumi, bet tajā pat brīdī varētu būt sūtītas, piemēram, uzkodas banketam un galdu klāšana izbraukumā. Protams, ir vēl diezgan viegli, kad iespējams ieskriet viena konditorejā, kur varētu kā pasūtīt torti, gan var būt izplānota jebkāda banketu ēdienkarte. Pie tam daudzu uzņēmumu pakalpojumu sortimentā ir pat galdu klāšana izbraukumā, kas ir ērti, gadījumā ja tiek organizēts kāds darba pasākums vai varbūt ģimenes svinības pie dabas.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Banketu ēdienkarte, vietas atrašana, par ko tad ir vēl jādomā?

Pat, ja Jums ir sameklēta konditoreja, kur Jūs varat gan pasūtīt torti, gan uzkodas banketam, tomēr ir dažas lietas par kurām Jums ir jāpiedomā pašiem. Pirmkārt, kur tad var būt pasākums – iekštelpās vai varbūt ārā. Tas būs būtiski, tādēļ ka,, kad galda klāšana notiek arā, būs jābūt kādai nojumei, jo var arī pārsteigt lietus. Runājot par ēdienu, daudzas konditorejas Rīgā vai citur Latvijā sniedz iespēju izdomāt, kāda tad banketu ēdienkarte būtu vislabākā priekš Jums. Protams, arī tada veida jautājums, kā tortes pēc pasūtījuma, jau ir atrisināts, kad Jūs vēršaties pie jebkuras konditorejas Rīgā, Jelgavā vai citur. Kad tiek pasūtīti dzērieni, padomājiet par to, tomēr, lai ir pietiekoši dzērienu bez alkohola – sulas, ūdens, dažāda veida limonāde. Galda klāšana izbraukumā vienmēr būs apjomīgs darbs, bet, ja izvēlētā konditoreja piedāvā tādu pakalpojumu, tad esiet droši, ka tiešām viss tiks īstenots augstākajā līmenī.

Pie kā pasūtīt torti kā arī uzkodas? Atlases nosacījumi

Vajadzīgas tortes uz pasūtījumu? Pirmkārt, ir jāatrod tāda konditoreja, kuras foto jau izpildīto darbu patīk visvairāk, bet pēc tam jau jāskatās atsauksmes. Tā kā klientu atsauksmes ir tieši tas, kas rada mūsu priekšstatu tieši par izvēlēto konditoreju. Tagad tortes uz pasūtījumu tad ir pieejamas jau pie daudziem biznesmeņiem, bet, mainoties kopējam tirgum, viņi būs mainījušies. Daudzas konditorejas Rīgā vai citur Latvijā šodien var piedāvāt uzkodas banketam vai arī galdu klāšana izbraukumā kļūst par ierastu lietu. Šinī gadījumā ieteicams izpētīt foto jau no realizētajiem darbiem, šajā gadījumā Jūs priekš sevis sapratīsiet vai šī vieta Jums der. Uzzvaniet, kā konditoreja sarunājas ar tās pircējiem ir labs rādītājs, kāda tieši būs Jūsu sadarbība. Protams, pati galdu klāšana cenas ziņā jau var arī nebūt tik lēta, bet nebūs rekomendējams maksāt visu uzreiz. 50% no summas ir pietiekoši, lai jebkuru nesaprašanu variantā Jums būtu kāds atkāpšanās ceļš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *