Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Tortes uz pasūtījumu vai vislabākie izbraukuma banketi, tas viss var būt vienā vietā

Konditoreja – kas pats pirmais ienāk prātā? Protams tie ir gardi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā saldas tortes un kūciņas. Taču mūsdienās pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir audzis, pie tam vairākas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijā uzsāk piedāvāt ne tikai pašas uzkodas banketam, taču arī cita veida servisu, kā piemēram, galda klāšana. Dotais serviss tad ir ļoti iecienīts daudzu klientu vidū, jo pašiem domāt par ēdienkarti tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Kā arī šajā gadījumā tiek sastadīta individuāla banketu ēdienkarte, kura tiks adaptēta Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, turklāt arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.Pasūti šeit!

Kādā veidā vislabāk izvēlēties tortes pēc pasūtījuma?

Pirms pasūtīt torti tiešām ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir domāta, tā kā, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Taču ir jāatcerās, ka uz dzimšanas dienu nav vajadzīga kāzu torte un otrādi. Patlaban tortes uz pasūtījumu ir diezgan dažādas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs rīcības variants jau ir opcija pasūtīt torti, kura sastāv no mazām kūciņām, tad nemaz nav jāgriež pati torte, pie tam šis variants varētu būt izdevīgāk nekā, piemēram, pasūtīt lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi varētu būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem. Parasts pildījums ir populārākā izvēle, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur parasti biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un likta klāt ogu vai augļu kārta. Tāds variants jau ir izdevīgākais. Kaut gan kas to lai zin, varbūt dot priekšroku, kam interesantam un tad pasūtīt torti, piemēram, medus vai siera kūku? Un protams nevar aizmirst par pašu noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Uzkodas banketam un arī galda klāšana, kam vērst pastiprinātu uzmanību?

Paši banketi tad ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Tie parasti piemēroti kāzām, jubilejām, lieliem izlaidumiem un citiem pasākumiem. Organizējot pasākumu, ir svarīga labi sagatvota banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā uzlūgto viesu skaitu. Aizraujoši, ka pati banketu ēdienkarte parasti tiek aprēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi standartā aizņem pāris stundas, un šeit uzkodas būs rēķinatas atbilstoši tikai līdz 400 gramiem uz viesi. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst no 4-6 stundām, būs aprēķināts 600-1200 gramiem produktu liela ēdienkarte uz vienu viesi. Turpretim kāzu svinībās kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiek izskaitļots līdz pat 1,5 kg produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt pati galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *