Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

SUŠI PIEDĀVĀJUMS RĪGĀ.

Pēdējos gados suši no netradicionāla austrumu ēdiena, ir kļuvis par normālu ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu, līdz ar to dažāda stila suši restorāni, lielākajās Latvijas pilsētās, aug kā sēnes pēc lietus. Ja rosīšanās virtuvē nav sveša lieta, tad suši varētu pagatavot arī mājas apstākļos, jo visu, kas vajadzīgs, var uziet un iegādāties jebkurā pārtikas veikalā, ieskaitot piedevas un nori lapas. Ja suši ēdienkartē nav sveša lieta, tad to austrumnieciskie nosaukumu nebūs nekāds pārsteigums, taču, ja ēdat tos pirmo reizi, varētu rasties neizpratne par jēdzieniem Maki, Nigiri, Masago un tamlīdzīgiem terminiem, taču, satraukumam nav pamata, jo jebkurš restorāns ēdiena aprakstā noteikti ir iekļāvis sastāvdaļu skaidrojumu.

Uzzini vairāk – https://www.sushibrothers.lv/blogs

ZINĀMĀKĀS SUŠI RECEPTES.
Ieejot jebkura suši restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem sushi maki kā arī nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus tikai sirds gribētu. Gatavojot suši mājas apstākļos, ir opcija gan sekot receptēm, gan brīvi improvizēt, jo šis ēdiens vienmēr ir devis vaļu fantāzijai. Sushi receptes ir iespējams uziet gan atšķirīgos ēdienu gatavošanas portālos, gan grāmatās, gan iedvesmu var smelties no jau baudītiem kulināriem šedevriem. Vispopulārākie kā arī vienkāršākie sushi maki veidi ir ar lasi vai lasi un gurķi. Šis ēdiens var atšķirties ne tikai ar tā sastāvu, bet arī saturu, jo ir suši veidi, kuriem rīsi ir ārpusē, garnēti ar dažādām sēkliņām vai arī ikriem. Daudziem būs pārsteigums, ka sushi noteikti ir opcija arī cept. Vispopulārāk noteikti ir tos apcept tempura mīklā vai arī izveidot dažādas karsto piedevu cepurītes, kā piemēram, ar sieru. Arī veģetārieši un arī vegāni var baudīt sushi. Tādos gadījumos, tie tiek gatavoti kopā ar dažādiem dārzeņiem vai arī tofu.

KAS RĪGĀ PIEGĀDĀ SUŠI?
Kad ļoti gribas suši, bet nav vēlmes vai laika to gatavot pašam, var izmantot suši piegādes pakalpojumus, ko Rīgā un citās lielākajās pilsētās piedāvā daudzi. Salīdzinoši daudzi sushi piegādes restorāni, savu darbību izvēlas izvērst vien uz pircēju apkalpošanu attālināti, šādā veidā piedāvājot lielāku piedāvājumu kā arī zemākas cenas. Suši seti kā arī vairāki akcijas piedāvājumi ir kļuvuši par klientu pieprasītāko izvēli. Sushi komplekti visbiežāk piedāvā nobaudīt dažādus suši veidus vienā reizē, par daudz zemāku cenu, kā pasūtot tos atsevišķi. Sushi piegāde Rīgā kā arī citās lielākajās pilsētās, parasti ir par fiksētu cenu, bez tam lieliem pasūtījumiem piegāde iespējama bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *