Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

GRĀMATVEŽI RĪGĀ UN LATVIJĀ.

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Grāmatveža konsultācija var būt aktuāla jebkurai personai, kura izvēlas sakārtot savas finanses un kontrolēt ienākumus un izdevumus. Nodokļu likmes un dažādi koeficienti mainās nemitīgi gan lielām, gan mazām un specifiskām nodarbinātības sfērām, tādēļ vislabāk par visu aktuālo un nepieciešamo pastāstīs tieši grāmatvedis vai kompetents jurists. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/juridiskie-pakalpojumi/

GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI UN JURIDISKĀS MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī knsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GRĀMATVEŽA PALĪDZĪBA DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANĀ.
Katru gadu ļaudis steidz iesniegt gada ienākumu deklarācijas, lai saņemtu no vasts atpakaļ pārmaksāto nodokli un attaisnotos izdevumus par medicīnas un izglītības pakalpojumiem. Daudzi izmanto iespēju deklarāciju aizpildīt interneta vidē, bet tik pat daudzi to pilda VID nodaļās. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk mekēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Grāmatvedības uzņēmumi, nereti, var lepoties ar plašu klientu loku ne tikai privātpersonu un uzņēmēju kategorijās, bet arī amata kolēģu – citu grāmatvežu, lietvežu un viņu palīgu, kas labprāt sadarbojas un konsultējas, apmeklē rīkotos seminārus, lai uzzinātu par jaunumiem, aktualitātēm un problēmām nozarē un kopīgiem spēkiem pilnveidotu finanšu pakalpojumu sfēru Latvijā un arī plašāk – Baltijas valstu robežās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *