Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

PRIVĀTMĀJU CIEMATS MURJĀŅOS

Dzīvojot lielpilsētā bieži vien aizdomājamies par lauku mieru un klusumu, ko varētu baudīt ikdienā, taču tas nav tik viegli realizējams. Privātmāju ciemats Murjāņos atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas, kas sniedz iespēju ātri un ērti nokļūt darbā. Šādas kopienas ir plaši izplatītas ne tikai Eiropā, bet arī citur pasaulē, un cilvēki labprāt izmanto iespēju iegādāties zemi un uzcelt savu sapņu māju. Tās nevajag jaukt ar rindu mājām, kas bija īsts modes kliedziens gadsimta sākumā.

Privātmāju ciemats Murjāņos sniedz iespēju dzīvot kopienā, taču nost no ziņkārīgo acu skatieniem, baudot dabu un atpūtu pie ūdens. 21. gadsimta tehnoloģijas ienāk mūsu ikdienā ar vien straujāk un modernas, hi-tech mājas ir arī privātmāju ciemata vīzija. Nav jāuztraucas par apsaimniekošanu un tamlīdzīgām lietā, jo visi šāda veida punkti tiek atrunāti līgumā. Aizbēgt no ikdienas kņadas un trokšņa nekad nav bijis vienkāršāk kā tagad!

VAI APKĀRTNES SAKOPŠANA IR ATSEVIŠĶS PAKALPOJUMS?

Ar ciemata iedzīvotājiem tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas ietver visu – sākot ar teritorijas sakopšanu un beidzot ar atkritumu izvešanu un citiem ierastiem pakalpojumiem. Visa gada garumā atkrīt jebkāda veida raizes par to, ka piesniguša ceļa dēļ varētu nākties kavēt darbu un nobirušas koku lapas aizsprostotu notekas. Apkārtnes labiekārtošanas un dārzniecības pakalpojumi ir pieejami visiem ciemata iedzīvotājiem visu cauru gadu, kas palīdz apkārtni padarīt vēl skaistāku. Šāda veida pakalpojumi ir izdevīgi visiem, jo daudziem neatliek laika pēc garas darba dienas pievērsties šāda veida darbu veikšanai.

VAI TERITORIJĀ ATRODAS ŪDENSTILPNES?

Ņemot vērā to, ka ciemata teritorijā atrodas dažādas ūdenstilpnes un netālu atrodas Gauja, skaidrs, ka atpūta pie ūdens vasarās būs nepārprotama. Teritorijā ir plānots uzbūvēt vairāk kā desmit privātmājas, kuru centrā atrodas dažādas ūdenstilpnes. Visas ūdenstilpnes tiek pienācīgi apkoptas atbilstoši to īpašībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *