Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

MŪSDIENĪGAS DŽINSA BIKSES SIEVIETĒM UN VĪRIEŠIEM

Džinsi ir mūsdienu universālākais apģērba gabals, ko lieto visi – sievietes, vīrieši, bērni. Universāls audums ar lieliskām variācijām un arī lielu izturību. Džinsa bikses, krekli, šorti, jakas, pat apavi un mēteļi – tieši tik daudzpusīgs ir šis audums. Tas ir sieviešu un vīriešu garderobes populārākais apģērbs.

Džinsa auduma apģērbi tiek kombinēti ar citiem audumiem un materiāliem, lai valkātājiem nodrošinātu dažādas interesantas kombinācijas. Ja gadījusies ķibele ar džinsa biksēm, tad lietderīgi būs izmantot apģērba labošanas pakalpojumu.

KUR NOPIRKAMI LABI DŽINSI VĪRIEŠIEM?

Dažādu krāsu un modeļu variācijas ir atrodamas arī vīriešu džinsu plauktos. Kungi, būdami nedaudz konservatīvāki, mēdz izvēlēties trīs krāsu džinsa apģērbu – zilu, melnu, bēšu/zemes toņu. Tas attiecas ne tika uz garajām biksēm, bet arī šortiem. Pareizs un piemērots apģērba modelis palīdz auguma aprisēm izskatīties simetriskām un proporcionālām. Slim bikšu modelis būs piemērots kungiem ar garām kājām, savukārt straight lieliski izskatīsies uz pilnīgas miesas būves vīriešiem. Zinoši džinsu veikala darbinieki palīdzēs atrast piemērotāko un atbilstošāko bikšu modeli.

KĀ VISLABĀK IZVĒLĒTIES SEV PIEMĒROTAS BIKSES?

Sieviešu džinsi ir pieejami ārkārtīgi lielā modeļu un dizainu klāstā. Sievietes vienmēr vēlas dažādību savos apģērba gabalos, un to saprot arī apģērbu ražotāji, kas piedāvā džinsu bikses ne tikai visās varavīksnes krāsos, bet arī piegriezumos. Džinsi sievietēm un arī džinsu šorti, sievietēm ir viens no visvairāk lietotākajiem apģērba gabaliem, kādi ir atrodami garderobē. Skinny, straight, boyfriend, ankle lenght un daudzi citi modeļi tiek piedāvāti dāmām, savas garderobes papildināšanai. Neatkarīgi no profesijas, ikdienas pienākumiem un visa cita, kas sievietes padara atšķirīgas vienu no otras – komforts ir pats svarīgākais, neatkarīgi no tā vai strādājat veikalā, birojā, esat mājsaimniece vai skolotāja. Nekomfortabls apģērbs var viens, divi sabojāt dienu un visus plānus, tādēļ skaistas un ērtas drēbes ir obligāta vajadzība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *