Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

MATRAČA LOMA MŪSU VESELĪBĀ.

Fizioloģiski daba ir iedalījusi, ka ik vienai dzīvai būtnei ir nepieciešams laiks savu “bateriju” uzlādei un parasti tas notiek miegā, guļus stāvoklī. Pērkot jaunu gultu, uzmanība tiek pievērsta dažādiem faktoriem, ieskaitot furnitūru un citus sīkumus. Matracis ir viena no, ja ne pati svarīgākā komponente visā gultas komplektācijā. Matračus var iegādāties gan kopā ar gultu, gan atsevišķi, tam ir jābūt tieši tādam, kādā personai būtu ērti pavadīt 7 stundas guļus stāvoklī.

Ja konstanti jūtamies noguruši pat pēc daudzām miega stundām un visādi citādi gulta vairs nešķiet tik vilinoša kā agrāk, ir skaidrs, ka jāmaina matracis. Matraču cenas pirmajā mirklī var šķist mazliet augstas, taču nevajag aizmirst, ka tas tiks lietots katru dienu un daudzus gadus no vietas.

Vairāk informācijas – matraču veikals!

KUR PIRKT LABUS, LATVIJĀ RAŽOTUS MATRAČUS?
Pirms nemaz ne tik ilga laika bija pieejami tikai viena veida matrači – porolona/atsperu matrači, kas pavisam noteikti savu mūžu bija nokalpojuši krietni ātrāk nekā tos pārstāja lietot. Šiem matračiem nebija pārāk ilgs lietošanas termiņš, jo porolons sāka plīst un drupt, atsperes sāka palikt vaļīgas un matracis deformējās, pie tam radot savādas skaņas katru reizi, kad griežamies uz otriem sāniem. Šāda veida matrači ir ne tikai neērti gulēšanai, bet arī bīstami mūsu balsta sistēmas veselībai. Mūsdienās matrači tiek veidoti no memory foam putām, bambusa un lateksa šķiedrām un atsperu kabatiņām. Mūsdienās ir svarīgi, lai matrači ir ergonomiski un ortopēdiski. Pieejami arī matrači bez atsperēm un ar dažāda veida citu fantastiski ērtu sastāva kombinācijām. Visiem matračiem ir noņemams un mazgājams pārvalks, kas maksimāli atvieglo tā kopšanu.

NO KĀDIEM MATERĀLIEM RAŽO MATRAČUS?
Izvēloties jaunu matraci, ērtums nav vienīgais kritērijs, svarīga ir arī cena, izmērs, mīkstuma un cietuma pakāpe un vēl dažādas īpašības, ko vēlamies redzēt savā jaunajā matracī. Labā ziņa visiem tiem, kuri izvēlas Latvijā ražotu preci, jo mūsdienīgi, ergonomiski un ortopēdiski pareizi matrači tiek ražoti te pat Latvijā! Latvijā ražoti matrači ir pieejami gan bērniem, gan pieaugušajiem. Ideāls matracis par ideālu cenu, turklāt, ražots Latvijā! Ideāls risinājums jebkurā situācijā! Ideāls matracis nozīmē to, ka tiks nodrošināts ne tikai piemērots atbalsts guļus stāvoklī, bet arī veicināta asisnrite, pareiza ķermeņa pozicionēšana un daudzi citi uz veselību veicinoši faktori.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *