Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kā izvēlēties labu autoservisu?

Modernā pasaule tomēr ir ļoti mainījusies, kā rezultātā šodien uz jaunām mašīnām var braukt ne vienīgi diezgan turīgi klienti, taču arī parastie cilvēki ar vidējo algu līmeni. Auto līzings un, protams, pretīmnakoša cena jauniem auto aizvien vairāk rosina cilvēkus pirkt nevis lietotus, bet jau jaunos auto. Pamata starpība ir tanī, kad ar veciem auto viegli varēja tikt galā arī pats automašīnas īpašnieks un nopirkt nepieciešamo auto detaļu, vai veikt nebūtisku remontu. Tomēr modernas automašīnas visas jau ir pārpilnas ar elektroniku, kas neļauj vairs veikt remontu pašam, kā rezultātā spiež cilvēkus doties tāda veida vietām kā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss vai arī citas auto serviss. Tāpēc ir svarīgi, lai ir atlasīts ne vienīgi pēc cenām patīkams autoserviss Rīgā vai arī citās pilsētās, bet arī ar plašu pakalpojumu daudzveidību, kas tiks veikti kvalitatīvi.

Uzzini vairāk – https://carway.lv/pakalpojums/savirzes-regulesana/

Kā tad dalās autoservisi?

Ikkatrs autoserviss Juglā vai jebkurā citā Rīgas daļā, kā arī pārējā Latvijā tiek iedalīts trīs galvenajās grupās, oficiāli dīleru servisi, licencēts parasts autoserviss un privātu mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tad tie atšķiras savā starpā un tad, kāds tieši būs labākais opcijas variants, mēģināsim uzzināt.
Oficiāls noteiktas auto markas autoserviss, tāds var būt, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, viņi parasti būs izveidoti kā noteiktas markas auto pārstāvniecības, kuru remontā un garantijas servisā tie specializējas. Vairumā gadījumu tā būs auto apkope ar garantiju, tā kā, ja, piemēram, nepieciešams auto remonts, transportlīdzekļa saimnieks būs spiests maksāt “kārtīgu” summu. Bez šaubām, tāda lieta nenotiek visos sertificētos servisos, tādēļ šis apstāklis būs labi jānoskaidro.
Parasts autoserviss Rīgā vai arī jebkur citur mūsu valstī, kas tad tiek reģistrēts, saskaņā ar Latvijas likumiem kā arī tie pilnīgi būs atbildīgi par veikto darbu, arī tad, gadījumā ja klientiem nepieciešama tikai riepu montāža un balansēšana. Tāds autoserviss ir diezgan izplatīts, šadā servisā būs gan profesionāls automehāniķis, gan auto elektriķis, gan arī labas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pašā laikā cenas vienmēr ir zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kurās sniegtais auto remonts tiek izdarīts neoficiāli. Protams, šajā vietā ir mazas izmaksas, tajā pat brīdī šeit nav arī jebkādu garantiju, kā arī atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Turklāt jauno auto diagnostika diez vai būs pareizi veikta.

Kvalificēta servisa iezīmes

Pieejot bezatbildīgi tad kad jau tiek izvēlēts autoserviss Juglā, citviet Rīgā vai arī visā Latvijā, diezgan bieži tas liek autobraucējiem pārmaksāt vairāk nekā bija gaidīts. Zemā sniegto pakalpojumu kvalitāte rada papildu izmaksas. Pareiza autoservisa atlase ir un būs atslēga auto drošai ekspluatācijai.
Izvēloties servisu, būs sākumā jāpievērš uzmanība sekojošiem momentiem:
1)Priekšroka jādod tāda veida autoservisam, kas tad kvalificējas Jūsu markas automašīnas remontā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Tie zina pilnīgi visas tāda veida mašīnas pozitīvās un negatīvās puses;
2)Savāciet maksimālo ziņu daudzumu tieši par autoservisa darbu. Pievērsiet sevišķu vērību labām un vēl negatīvajām citu klientu atsauksmēm;
3)Apsveriet pakalpojumu klāsta līmeni, izmaksas un vēl darbinieku apmācību. Kvalificēts automehāniķis un auto elektriķis būs Jūsu miera nodrošinājums;
4)Pirmajai servisa telpu, kā arī pašas remonta ietas apskatei būtu jāatstāj pozitīvu iespaidu, bez tam pievērsiet vērību par aprīkojumu, kam jābūt labas kvalitātes un no droša ražotāja.
Atbildīga pieeja servisa izvēlē kļūst tieši par atslēgu nekļūdīgai un arī komfortablai transportlīdzekļa ekspluatācijai. Parasti pastāv varbūtība palikt par regulāru servisa klientu, ja veiktā remonta kvalitāte tiešām ir labā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *