Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Mašīnas riepu kā arī auto disku montāža Rīgas rajonā.

Auto riepas ir viena no neaizstājamākām automašīnas sastāvdaļām. Satiksmes drošībā, auto riepu tehniskajam nobraukumam ir ļoti izteikti liela nozīme. Neskatoties uz to, vai savam auto lietojat jaunas, maz lietotas vai lietotas riepas, tās ir jātur lieliskā kārtībā un tām ir obligāti jābūt atbilstošām visām drošības prasībām. Mašīnas riepu cenas ir ļoti atšķirīgas kā arī atkarīgas no tā, vai vēlaties sagādāt jaunas riepas, vai arī izvēlēsieties mazlietotas, jau lietotas vai atjaunotas. Lai labāk saprastu, kāda tipa riepas noteikti ir vispiemērotākās, iesakām konsultēties ar mašīnas riepu servisa darbiniekiem. Vislabāk to noteikti darīt sertificētos mašīnas riepu servisos, kur par transportlīdzekļa un arī līdz ar to arī jūsu drošību, rūpējas zinošs kā arī meistarīgs personāls.

Uzzini vairāk – https://www.fredariepas.lv/riepas/lietotas-riepas/

Kas būtu jāzina par auto diskiem?
Mašīnas Riepu disku un riepu servisos ir iespējams saņemt dažāda veida šo automašīnas detaļu apkopi un labošanu. Automašīnas diski ir svarīgs elements riepu montāžā kā arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda stila auto diskus – Lietie auto diski, tērauda automašīnu diski, kaltie auto diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu servisu, noteikti nepieciešams pārbaudīt arī disku stāvokli un, nepieciešamības gadījumā, tos salabot. Riepu garāžas papildus auto disku servisam, nodrošina arī auto riepu balansēšanu kā arī to nomaiņu.

Auto riepu cenas Latvijā.
Latvijā ziemas mašīnas riepas jālieto sākot no pirmā oktobra līdz pirmam martam. Loģiski, ka šis periods var ieilgt, jo viss ir ļoti atkarīgs no laikapstākļiem. Drīkst lietot vissezonas auto riepas, taču to protektora biezums ir jāpārbauda pirms pirmā oktobra. Viens no lielākajiem ieguvumiem, pērkot lietotas vai maz lietotas mašīnas riepas, bez šaubām ir cenu starpība, kura ir ļoti ievērojama, gandrīz četrdesmit procentus zemāka. Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas automašīnu riepām.Pavisam jaunas vai lietotas mašīnas riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās riepu garažās un servisos.

Auto riepu tehniskā apkope Dreiliņos.
Izdevīga riepu garāža ir atrodama Rīgā. Tur nodrošina arī mašīnas riepu noliktavas pakalpojumus, kas ir ērti tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāt savus nesezonas mašīnas riepu komplektus, taču mājoklī vai garāžā tam nav vietas. Ubrokā kā arī Rīgā iespējams pārliecināties par savu auto riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu garāža nodrošina visa tipa mašīnas riepu un auto disku apkopes pakalpojumus, sākot ar riepu balansēšanu kā arī finālā ar riepu kā arī auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *