Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Sushi – kā izvēlēties un kur paēst Rīgā?

Ikvienā pasaules valstī Austrumu suši pagatavošana tiešām ir dažāda un visbiežāk ne īsti pareiza. Tik tiešām īsti suši Japānā ir ēdiens uz svētkiem, pie tam diezgan dārgs, ne tā kā pie mums – ikdienas gardums. Suši receptes ir uzticētas tiem pavāriem, kas būs saņēmuši 3 gadu apmācību, jo vienīgi šādi meistari tik tiešām saprot, kādā veidā būs pagatavoti suši un rolli. Arvien daudz vairāk ir pieejama sushi piegāde tieši uz mājām, šis šobrīd būs pieejams var teikt jebkurā mūsu valsts pilsētā. Bet nevienā citā vietā nav tik ļoti liels daudzums, kā sushi Rīga. Ikvienam ir varbūtība izvēlēties starp diezgan daudziem un arī sameklēt labāko vietu, kur būs sūtīta sushi piegāde. Neatkarīgi vai meklē lieliskas pusdienas carnikavā, rīgā vai citā pilsētā – suši būs labākā izvēle!

Sushi kā arī to tipi

Nenoliedzami pilnīgi visas sushi receptes iekļauj sevī rīsus, atšķirība satrp tiem būs garšvielu, pildījuma un variantu piemeklēšanā. Suši, kas tiek saukti Nigirizushi, tad ir vispopulārākais suši variants. Tas sastāv no iegarenas rīsu šķipsnas, ko nospiež ar plaukstām, nedaudz wasabi uz nelielā daudzuma pildījuma, kurš ir uz rīsiem. Neparastie Gunkan maki – šo suši pagatavošana tiks izpildīta kuģa veidolā. Šeit ietilpst ovālie rīsi, kas piespiesti plaukstām. Makizushi – suši, kas izgatavots cilindra formā, lietojot paklāju no bambusa, tā saukto Makishu. Visbiežāk Makizushi būs savītie nori, kas tiek pārklātas ar rīsiem un pildījumu, bet dažreiz to var ietīt plāni izceptā omletē. Hosomaki sushi Riga ir ļoti mazi pēc izmēra, cilindriksi un to izmērs visbiežāk būs ne vairāk kā 2 cm. Uramaki jau būs vidēja izmēra rullis ar dažādiem pildījumiem. Atšķirībā no citām, šo sushi receptes nosaka to, ka rīsi atrodas suši ārpusē, bet tajā pat brīdī nori lapas – iekšā. Pastāv arī ļoti dažādas suši receptes, ir vien jāatrod kvalitatīvākie sushi Rīga, jāizvēlas atbilstošākie un jāsūta suši piegāde Rīgā.

Kurā vietā pieejama sushi piegade Rīga?

Mūsdienās populārākā laikam būs tieši suši piegāde, tas ir ātri pagatavojams un garšīgs ēdiens, turklāt varētu mums atklāt tik ļoti atšķirīgas garšu izjūtas. Bet kur tad ir vislabākā suši piegāde Rīgā? Vai kur paēst Rīgā garšīgus suši vai rollus tieši uz vietas? Bez šaubām būtiska būs Menu karte restorānā, kur jau var redzēt gan suši veidu, gan cenas. Parasti izdevīgāki ir tieši suši komplekti, tāpēc pirms tam, kā izdarīt pasūtījumu uzziniet visu par piedāvājuma klāstu, un pievērsiet vērību, kāda veida sushi akcijas pieejamas. Vienmēr izlasiet rekomendācijas konkrēti par izvēlēto vietu, lai suši piegāde Rīgā neliek Jums vilties. Un būtiska lieta būs piegādes izmaksas, bieži vien sushi piegāde Rīgā jau ir par brīvu, pasūtot suši un rolli uz konkrētu naudas summu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *