Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Koka vai plastikāta logi, kāds būtu vislabākais rīcības variants?

Galvenais mūsu platuma grādos ir un būs siltuma saglabāšana. Tie īpašnieki, kuriem jau ir sliktas kvalitātes logi, ļoti labi zina, kāda problēma iestājas ziemas mēnešos. Aukstums vai caurvējš neizbēgami neļaus mierīgi dzīvot tiem cilvēkiem, kas nolemj ietaupīt naudu, tad, kad tika pirkti sliktas kvalitātes pakešu logi vai lēta logu montāža. Pareizi uzlikti un labi pakešu logi nodrošina perfektu siltumizolāciju, piem., kad ārā jau ir mīnus pieci grādi, temperatūra pie loga majas iekšienē nebūs zem + 20 ° С. Savukart vasarā logi varētu pasargāt dzīvokli no karstuma un pārāk spilgtas saules. Šeit nav būtiski, vai pat Jums būs koka logi vai alumīnija, galvenais būs produkta kvalitāte kā arī kvalitatīva pašu logu montāža.

Vairāk lasiet – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/logu-nams-pakesu-logi-ilgtermina-ieguldijums-jusu-nakotne-145429

Brīdī, kad tiek skatīti logi un to apjomīgais tirgus, var izdalīt trīs pamata materiālus no ka tad tiek ražoti logi:
– koka logi – videi draudzīgi un ārēji diezgan harmoniski iederas mājokļa dizainā, ko papildina attiecīgas palodzes;
– plastikāta logi – jebkuram no mums ir zināms, kad tieši pvc logi var izcelties ar to praktisku lietošanu kā arī labu siltumizolāciju;
– alumīnija logi var būt kā auksti, tā silti, pie tam šo logu montāža tiešām ir ļoti vienkārša.
Diezgan liela nozīme būs tam, cik dārgi ir logi, kur jau ir iespēja izvēlēties izdevīgāko variantu, kas tieši ir pvc logi un kādi ražotāji tos ražo. Savukārt tieši alumīnija logi būs izturīgi un praktiski, turklāt pie pareizas kopšanas, tie nerūsēs un saglabās siltumu. Bez šaubām šodien arī koka logi var tikt izgatavoti kvalitatīvi, bet lielākais mīnuss ir to augstā cena un kopšana, lai saglabāt pirmatnējo skaistumu.

Logu montāža un metāla durvis, vai tiešām iespējams veikt pasūtījumu vienā vietā?

Kad tiek izvēlēts ražotājs , kura jumta logi tiks uzstādīti Jūsu mājās, ieteicams pievērsties dažiem aspektiem. Vispirms jau ir klientu rekomendācijas, tādējādi ir iespējams saprast, cik tad labi ir logi kā arī palodzes no šī ražotāja. Servisa klāsts, protams ir labi, kad vienā vietā iespējams sūtīt ne tikai mājas logus, bet arī, piemēram, atrodami metāla durvis vai garāžu vārti. Svarīga ir logu montāža, kas jāsūta vienīgi pie profesionāļiem, vislabāk, kad to var nodrošināt pats pārdevējs. Jo nav svarīgi, kāda tipa pakešu logi Jums būs, koka, pvc vai arī alumīnija logi, svarīgākais ir pareiza logu montāža, kas tad nodrošinās savu funkciju īstenošanu, šo var attiecināt, kad nepieciešamas metāla durvis vai garāžu vārti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *