Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Svētku kalendārs kā arī dzejoļi – tagad viss pieejams internetā

Kurš no mums visiem nav meklējis tiešsaistes meklētājā vārdus – šodien vārda dienu svin. Latviešu kultūrā vārda dienas nereti tiek atzīmētas pat vairāk par dzimšanas dienām, tādējādi ir diezgan patīkami tad, kad būs saņemti apsveikuma pantiņi no tuviem cilvēkiem. Bez tam tagad ir mājas lapas, kur tad ir ne tikai vārda dienu kalendārs, bet arī dažādi apsveikuma pantiņi, dāvanu idejas, kā arī iespējams pirkt dāvanas, gan tiem kam šodien vārda diena, gan tiem kuriem citi svētki. Tādā veidā mēs ekonomējam savu laiku un arī var tikt atrasti tematiski novēlējumi.

Kāda veida pantiņi ir sastopami?

Darba vidē parasti pieņemts apsveikt kolēģus kopā ar atšķirīgiem notikumiem, un bieži vien pat būs sataisīts konkrētas kolēģu dzimšanas vai vārda dienas kalendārs. Bez šaubām kolēģus gribās apsveikt ar īpašu izdomu, šeit palīdzības roku var sniegt interneta lapas, kur ir sadalīti pa grupām apsveikumi un novēlējumi. Jums vajag tikai izdalīt – apsveikumi sievasmātei un tad izvēlēties pasākumu, un Jums būs pieejams gatavs, korekts un oriģināls apsveikums. Lai saglabāt labu atmosfēru kolektīvā, labi novēlējumi ir ļoti vajadzīgi, tā kā tas viss liks ikvienam justies svarīgam. Un te galvenais nesajaukt un neizvēlēties tos pantiņus, kas paredzētas vīram, tā kā šajā gadījumā var sanākt divdomīga situācija.

Mājas lapa, kur apvienoti visi iespējamie pantiņi un arī dāvanu idejas

Mēģinot izpētīt atšķirīgas mājas lapas, kurās ir novēlējumi, dažreiz nav skaidrs ar ko tad tie atšķiras savā starpā un, kādi dzejoļi ir tie atbilstošākie. Šinī gadījumā var tikt izcelti trīs pamata kritēriji, kam tad pievērst uzmanību. Pirmkārt, mājas lapā ir pieejams skaidrs vārda dienu kalendārs, bez tam ir labi, ja tas ir ne vienkāršs kalendārs, bet tur ir iekļauts arī dažādu citu svētku kalendārs. Kad Jūs meklējat, kā piemēram, šodien vārda dienas svin Līgas, Jūs varat uzreiz atrast, ka šodien ir Līgo diena, tā kā vienlaicīgi šeit atrodams arī latviešu svētku kalendārs. Otrkārt, svarīga lieta ir paši apsveikuma pantiņi un tas, kādā veidā tie tiek grupēti. Vispareizāk ir tad, ka tieši visi dzejoļi vai apsveikuma pantiņi tiek sagrupēti, pa notikumiem, kā piemēram, vārda dienas, kā arī pa adresātiem, kā piemēram, tēvam vai arī vārdiem – vārda dienas Līgai.. Šis iedalījums ļauj uziet tos labākos un pareizākos pantiņus. Treškārt ir pašu dāvanu idejas, šajā gadījumā arī dāvanas tiek sagrupētas saskaņā ar notikumiem un adresātiem. Tāda tipa mājas lapa ļaus pareizi sveikt kā to, kas šodien vārda dienu svin, gan arī atrast atbilstošāko dāvanu tēvam dzimšanas dienā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *