Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Ļaujies piedzīvojumiem ar SUP!

Zinājāt, ka sup dēļi lielākai daļai no mums ne ar ko neatšķirsies no sērfinga dēļa, protams, ka tas nemaz nav bez skaidrojuma. 2000.g. sākumā viens slavens sērfotājs R.Tomass piedāvāja alternatīvu, kad sērfošanai nebūs viļņu un tas ir Stand Up Paddle Boarding. Pēc viņa domām, tas bija veids, kā var uzturēt formu, trenēt līdzsvaru un izturību. Taču 4 gadus vēlāk, tad kad šis veids parādījās vienā no ASV TV kanāliem, supošana kļuva ļoti populārs sporta veids. ASV iedzīvotaji supošanā saskatīja lielas izredzes un centās pat, lai sūpošana kļūst par nacionālo sporta veidu. Latvijā ar prieku tika pieņemta supošana un pielāgota mūsu klimatam, tad sup izbraucieni palika par interesantu risinājumu, kad tiek izplānota atpūta ar ģimeni vai draugiem. Uzzini vairāk te!

Supošana, vai kāda tipa inventārs būtu vajadzīgs?

Sup dēļi ka arī veidi tad ir ar dažiem trūkumiem un priekšrocībām. Ja supošana jau ir tas, ko gribat, jau ir jāsaprot, kas ir tas, kas ir svarīgāks: serfošanas manevrēšana, stabilitāte, ērtības pārgājienā vai sup dēļi priekš sacīkstēm, kas izbrīna ar ātrumu, ko var sasniegt. Lai sup izbraukumi izdotos, versiet uzmanību izmeriem, kas ir sup dēļiem, un tam, kādā veidā viņi ietekmē dēļa īpašības. Sup dēļi priekš sērfinga taisīti tieši priekš iešanai pa viļņiem. Vispopulārākie jau ir universālie sup dēļi, tie tiek ražoti dažādu izmēru, medeļu un standartā ir piepūšamie. Izvēlieties piemērotu dēļu garumu kā arī platumu pēc Jūsu vēlmēm, garuma, svara, prasmēm. Tūrisma sup dēļi ideāli slīd, un garā garuma dēļ, tie var attīstīt lielu ātrumu, bet platums nodrošina stabilitāti. Sacensību sup dēļi jau tiek dēvēti par raķeti starp visiem dēļiem. Vēl viena būtiska lieta būs dēļu garums, platums kopā ar biezumu, kas, savukārt, ietekmē to, kāda būs pati supošana. Protams, ka neaizmirstam par pamata aprīkojumu – drošības vesti un drošības pavadu, bez šīm lietām nav vēlams doties ūdenī.

Sup dēļu un laivu noma – opcija izbēgt prom no pilsētas

Atpūta ar draugiem un atpūta ar ģimeni vienmēr būs vēlama, taču ar draugiem tā visbiežak ir tieši aktīvā atpūta. Bet ir apnikusi pieejamā velosipēdu noma Rīgā, kā lieliska alternatīva ir buru jahtas noma, kura būs neaizmirstama. Gadījumā, ja esat izlēmuši, ka gribat, lai ir atpūta ar ģimeni, būtu ieteicams doties kaut kur pie dabas un ideālā gadījumā pie ūdens. Visbiežāk atpūta ar ģimeni asociējas kopā būšanu ar bērniem, šajā gadījumā superīga iespēja būs laivu noma un katamarānu noma, ja viesu nama īpašnieks piedāvā šādu pakalpojumu klāstu. Bet tagad pastāv jauns trends, turklāt nebūs būtiski, vai ir Jums plānota atpūta ar draugiem vai ģimeni, tā jaunā aktīvā atpūta ir interesantie sup izbraucieni. Jums pat nevajag savu dēli, tagad daudzās vietās ir atrodama sup noma. Nenoliedzami, ja supošana ir Jūsu ikdienas sastāvdaļa, izdevīgāk taču ir nevis sup noma, bet labāk nopirkt sev personīgo dēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *