Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Sup noma un izbrauciens ar jahtu – tas ir Jūsu svētku scenārijs vai vienkārši atpūta ar ģimeni

Supošana – tik ļoti jauns, bet taja pat brīdī jau dzirdēts termins vienlaicīgi. Kas tad tas īsti ir, pie tam kam tad ir nepieciešami sup dēļi un to aprīkojums? Braukšana ar sup dēļiem no tulkojuma nozīmē stāvēšanu uz dēļa vienlaicīgi ar airēšanu. Nemaz nav iespējams apzīmēt precīzu laiku, kad tieši sāka savas gaitas Sup dēļi un paši sup izbraucieni, bet bez šaubām skaidrs fakts, kad supošana bija parādījusies Havajāsun diezgan sen. Sākumā sup dēļi bija izmantoti tikai kā vienkāršs parvietošanās palīgs nokļūšanai uz kādu no salām. Faktiski tas tika uzbūvēts, kā parasts plosts, kas neigrima ūdenī, bet virzienu tam noteica airis. Patlaban aktīvā atpūta jau ierasti iekļauj sevī ne vien tādu lietu, kā piemēram, katamarānu noma, taču uzrodas arī sup īre.

Sup dēļu un laivu noma – iespēja aizbēgt prom no pilsētas

Paliek vienmuļas pastaigas pa mežu vai sporta nodarbības zālē? Tik tiešām aktīvā atpūta uz ūdens var būt tas, kas ir vajadzīgs! Tagad atpūtas variantus pie dabas attīsta, un bieži vien piedāvā īrēt mājiņas, kur var tikt pavadīta atpūta ar draugiem vai radiem. Standartā namu saimnieki nodrošina papildus iespējas, piem., sup izbraucieni, katamarānu noma un laivu noma, kad tuvumā ir ūdens. Dārgākas atpūtas piekritēji var izbaudīt arī tādu pakalpojumu, piemēram, kā buru jahtas noma. Turklāt standartā vasarnīcu pakalpojumos ietilpst arī velosipēdu noma. Starp citu sup izbraucieni jau ir šodienas modernākā lieta, un gandīz katrs ceturtais dot priekšroku šai atpūtai. Gadījumā ja supošana pāraug jau par aizraušanos, šajā gadījumā lētāk ir jau nopirkt sup dēļi nekā piemēram sup noma.

Kādi ir sup dēļi un to variācijas

Sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, bet, ja pieminēta tiek profesionāla supošana, šajā gadījumā sup dēļi jau ir identiski sērfošanas. Uz šodienu jau eksistē ļoti daudz savādāku dēļu variantu. Universālie dēļi ir piemēroti atpūtai uz ūdens, tūrisma dēļi ir ideāls variants pārgājieniem, reisu dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Protams, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu cietie sup deļi un piepūšamie. Brīdī, kad būs plānoti sup izbraucieni, parasti tiek izvēlēti piepūšamie sup dēļi. Tie ir ideāli, jo var ņemt jebkur, un vairākas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Bieži vien tieši piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Bez šaubām, piepūšamie sup dēļi pieejami cietā variantā, bet sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *