Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kvalitatīvi plastikāta logi Jūsu ērtai dzīvei

PVC logi šobrīd nevienu neizbrīna, viņi ir var teikt visur – veikalos vai birojos, daudzstāvu mājās un penthausos. Tajā pat brīdī logi ļoti atšķiras ar savu kvalitātes līmeni. Kad pašā sākumā pakešu logi bija tiešām kas neparasts un eksotisks, tie ar savu izskatu sākumā nepārliecināja cilvēkus, ka jau ir ļoti kvalitatīvi, bet pamazām sāka iemantot popularitāti un palika par konkurentspējīgu produktu, kurai ir daudz labu īpašību. Tagad to jau ir tik daudz veidu ar ļoti dažādām īpašībām un atšķirībām, ka bez profesionālas palīdzības nevar pašam tikt skaidrībā.

Vairāk lasi – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/logu-nams-pakesu-logi-ilgtermina-ieguldijums-jusu-nakotne-145429

Plastikāta logi vai to dažādība

Mūsdienās logu ražotāji piedāvā cilvēkiem diezgan lielu piedāvājumu ar pvc logiem, taču neskatoties uz variācijām, kvalitatīvs būs tas logs, kas būs energoefektīvs, lai par to pārliecinātos, ir jāpievērš vērība koeficientam Uw. Nākamā lieta ir augstas kvalitātes mehānismi, ko noslēdz tāda lieta kā logu montāža, ja šeit kaut kas būs ne tā, tad logu kvalitāte neglābs Jūsu māju no caurvēja. PVC logi ir iecienīti, tā kā tos viegli kopt, un tie ilgi kalpo un arī ir diezgan siltumefektīvi, bet pievērsiet īpašu vērību logu ražošanas materiāliem, tie nedrīkst saturēt svina piejaukumu. Savukārt, koka logi jau tiek izgatavoti no koka lamelēm, kas pēc laika arī neizmainīs formu. Šobrīd koka logi jau paliek arvien pieprasītāki, tādēļ, ka, cilvēki sliecas tuvāk dabai un ekoloģijai. Savukārt rūpnīcās pieprasīti ir alumīnija logi, tā kā tie ir tiešām izturīgi, gan pret augstām temperatūrām, gan pret koroziju, bet tie ir diegan dārgi.

Palīgs logu izvēlē un montāžā, kur atrast labu profesionāli?

Kaut gan sortiments un nosacījumi liekas līdzīgi, jebkuram uzņēmumam ir jau sava specifika un darba stils. Lai gan gandrīz katra mājas lapa apgalvo, ka viņu cenas ir lētākās, bet ņemiet vērā to, ka cenas visur ir atšķirīgas. Jāņem vērā tas, ka tas, ka ir nopirkti pakešu logi nav viss, būs vēl jāpasūta arī logu montāža, kas tikai, ja ir izpildīta kvalitatīvi strādās kopā ar garantiju. Profesionāla montāža paredz parakstītu pieņemšanas aktu, te ir jābūt iekļautai arī garantijai uz darbu, kā arī jābūt pēc pārdošanas servisam. Parasti uzņēmumi, kas uzstāda logus un palodzes, nodrošina tad arī metāla durvis un arī garāžu vārtus. Tas ir parocīgi, ir īpaši, ja Jūsu sadarbība bija ļoti patīkama.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *