Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KVALITATĪVA LOGU MONTĀŽA.

Mūsdienās pēc iespējas vairāk klientu savām mājām vēlas ierīkot pēc iespējas lielākus logus. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast, pie tam, logi veic arī ventilācijas lomu un var kalpot arī kā dekoratīvs objekts mitekļa fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

Vairāk lasiet – https://www.ziemellatvija.lv/reklamraksti/logu-nams-pakesu-logi-ilgtermina-ieguldijums-jusu-nakotne-145429

UGUNSDROŠI UN KVALITATĪVI LOGI TAVĀM MĀJĀM.

Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Mūsdienās koka logi ir kļuvuši par alternatīvu PVC logiem, nevis otrādi, kā tas bija sākotnēji. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Divi galvenie rādītāji, ar kuriem pakešu logi atšķiras no koka logu rāmjiem – izturība un hermētiskums. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Tie, savukārt, ir izturīgāki par PVC logiem, jo ir arī ugunsdroši. Mūsdienu iespējas nodrošina dažādus veidus kā alumīnija konstrukcijas integrēt fasādes eksterjerā gan krāsu, gan formas ziņā. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Vaicāsiet, kāpēc tā? Jo var rasties problēmas ar nepareizu telpas ventilāciju, kas veicina kondensāta rašanos un lieks mitrums telpā ir laba augsne dažādām nepatīkamās veselības problēmām, kā arī šī problēma var būt pretēja – telpā zūd siltuma uzturēšanas spējas, kas lielas problēmas var sagādāt ziemas mēnešos.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Jebkuram logam ir nepieciešama arī palodze gan iekšpusē, gan ārpusē. Ārējai palodzei ir jābūt izturīgai un piemērotai ēkas fasādei un eksterjeram kopumā, savukārt iekšējo palodzi var veidot pēc klienta ieskatiem – gan funkcionālu, gan veidotu kā dekoratīvu elementu. Gan iekšējā gan ārēja apdare pēc logu montāžas ir apspriežama, pielāgojama un veicama, balstoties uz visām klienta vēlmēm un vajadzībām.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālu pasūtījumu lielākais pluss ir visu nepieciešamo īpašību iegūšana vienā vai dažos pasūtījumos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *