Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Visu veidu automašīnu stiklu remonts Latvijā

Plaisas vai skrāpējums tieši uz auto loga parasti ir nepatīkams apstāklis jebkādas auto saimniekam. Labot, samainīt vai jau vienkārši braukt tālāk jau ir katra izvēle. Kā arī, gadījumā ja plaisa vispār neapgrūtina, būs jāielāgo, kad agrāk vai arī pēc tam arī mazākā mikroplaisa izplatīsies un tādējādi auto stiklu maiņa vienalga būs nepieciešama. Bez tam plaisas svītra var traucēt kā arī vadītājam redzi. Pie tam šis apstāklis jau būs drošības jautājums, ko nedrīkst aizmirst. Kā arī defekts sabojā pašas automašīnas ārējo izskatu un atgādina pašu nepatīkamo atgadījumu. Tāpēc viennozīmīgi – labāk jau, lai ir pasūtīts auto stiklu remonts vai vējstikla maiņa, un tad dzīvot bez satraukuma.

Auto stiklu remonts vai vējstiklu maiņa, kur ir izdevīgāk?

Vējstiklu maiņa vai remonts jau ir diezgan nopietns process, kurā būs izmantots īpašs aprīkojums, un arī tādi komponenti, kuri precīzi atbilst rūpnīcas auto detaļām ģeometriski un cita veida īpašībās. Auto logu maiņas cena ir atkarīga tieši no minētajām komplicētām nepieciešamajām darbībām pie tam, jo cik daudz auto stikls atbilst oriģinālam, jo vējstikla maiņas cena ir lielāka. Bet ne vienmēr vajadzīga auto logu nomaiņa, sastopami tādi gadījumi, ka būs gana ar to, ka tiek veikts vējstikla remonts. Nav noliedzams, ka, ka auto stiklu plaisu remonts cenas ziņā būs izdevīgāks nekā auto vējstiklu maiņa, tādēļ, tad, kad tiek pamanīta šķemba vai plaisa pašā stiklā, tad ir ieteicams momentā braukt uz servisu, lai tiktu cauri ar nelielām izmaksām. Auto stikla maiņas cena parasti parasti noteikta kā fiksēta, taču pašam auto logam jau ir dažādas cenu kategorijas. Nav noliedzams, ka, vienmēr vislabāk dot priekšroku servisam, kur vējstiklu remonta cena un kvalitāte būs vienā līmenī.

Kādā veidā atrast sev uzņēmumu, lai tur veikt auto vējstiklu remontu?

Diezgan daudzi servisi piedāvā cilvēkiem tādus pakalpojumus, piemēram, kā auto logu remonts vai maiņa. Parasti vējstikla remonts būs meklēts priekš tam, lai novērstu divus sastopamākos bojājumu veidus – plaisas un šķembas. Pats auto stiklu remonts jau ir daudz lētāks nekā, kad nepieciešama visa auto stikla nomaiņa. Tāpēc, kad tiek meklēts serviss, tad ir labi jāpapēta uzņēmējs. Jāizvēlas tāda vieta, kur stikli auto stiklu maiņai ir piedāvāti tikai no ražotājiem ar licenci. Jādod priekšroka auto stiklu maiņas un remonta uzņēmumam, kur pielieto kvalitatīvu aprīkojumu kā arī ir tīrība darbošanās vietā, tas, piemēram, samazina iespēju, kad vējstikla remonta darba laikā putekļi un netīrumi nokļūst stikla plaisās un šķembās. Tīra vieta ir svarīga arī tajā brīdī, ja notiek auto logu maiņa. Jebkuri svešķermeņi, kas tiks zem hermētiķa, varēs novest pie ūdens noplūdes iekšpusē. Protams ir jāizpēta vējstikla maiņas cenas Jūsu izvēlētajā vietā ar konkurentiem, taču necenšaties sameklēt lētāko vietu, tādēļ, ka, šeit nozīmīgi turēt prātā to, ka veikto darbu kvalitāte ir 1.vietā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *