Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

GALDA KLĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS RĪGĀ

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr nozīmīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams meklēt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda tipa servisu, kas saistīti ar galdu klāšana un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

 

KŪKAS, KLIŅĢERI UN TORTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija veidot pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETA RĪKOŠANAI?

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, būs banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Bez Šaubām nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Loģiski, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan dažādu citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tādēļ nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *