Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

AKTUĀLA LOGU MONTĒŠANA?

Logi, nenoliedzami, ir tas objekts bez kura nav iedomājama neviena būve. Tas ir dabīgs gaismas avots jebkurai telpai, kas veic arī ventilācijas funkcijas. Ja runājam par logu dekoratīvo funkciju, tad īpaši labi to pielietojumu šādam mērķim varam redzēt baznīcu arhitektūrā, taču netrūkst citu būvju, kuros liels akcents ir likts tieši uz logiem un to daudzfunkcionalitāti. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

DAŽĀDI LOGI JŪSU MĀJOKLIM.

Ja agrāk populārākais materiāls, no kura izgatavoja logus, bija koks, tad jau kādu laiciņu, koka logi ir kļuvuši par alternatīvu plastmasas, jeb PVC logiem. Pakešu logi, ņemot vērā to materiālu, ir izurīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logu rāmji var kalpot teju četras reizes ilgāk kā koka vai pvc logi, kas noteikti ir liela pievienotā vērtība. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Jebkuram logam ir nepieciešama arī palodze gan iekšpusē, gan ārpusē. Ārējai palodzei ir jābūt izturīgai un piemērotai ēkas fasādei un eksterjeram kopumā, savukārt iekšējo palodzi var veidot pēc klienta ieskatiem – gan funkcionālu, gan veidotu kā dekoratīvu elementu. Logu iekšējā un ārējā apdare tiek veidota pilnībā balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām, ņemot vērā telpas specifiku.

METĀLA VĀRTU UN DZELZS DURVJU IZGATAVOŠANA MĀJOKLIM.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālie pasūtījumi ir lielisks veids kā veidot savu īpašumu unikālu un tieši tādu, kādu vēlaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *