Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

HOKEJA PIEDERUMI ONLINE

Katrs sevi cienošs latvietis kaut reizi ir bijis vismaz vienā hokeja spēlē, vai pat spēlējis hokeju pats. Viena no skatītākajām un gaidītākajām pārraidēm katru gadu ir Pasaules Čempionāts hokejā. Īsti hokeja fani ne vien apmeklē spēles un fano pie tv ekrāniem, bet arī paši labprāt uzspēlē hokeju vairāk vai mazāk neformālā gaisotnē. Tā pat netrūkst vecāku, kuri izvēlas par labu hokeja treniņiem saviem bērniem. Hokejs ir tas sporta veids, kura spēlēšana prasa speciālu ekipējumu un inventāru un arī aprīkojumu, ko ir variants atrast gan sporta veikalos, gan online (hokeja veikals).

VISS VAJADZĪGAIS HOKEJA SPĒLĒŠANAI.
Pilna hokeja forma sevī slēpj ļoti daudz pozīciju. Kā Piemēram, hokeja nūjas, ķiveres, hokeja slidas, sargi un ķiveres ir zināmākie ekipējuma elementi, kas nepieciešami jebkuram hokeja spēlētājam. Iesākumā, rekomendējams piemērīt teicamas slidas, kas der ideāli un arī ir domātas hokeja spēlēšanai. Ja hokeju brīvajā laikā plānojat paspēlēt ar saviem draugiem vai kolēģiem, katrā ziņā jāpiemeklē vienota hokeja forma visai komandai. Ņemot vērā to, ka hokejs ir salīdzinoši bīstams sporta veids, lielu daļu ekipējuma un formas aizņem sargi. Tie ir gan rokām, gan kājām, protams, galvai un, protams, arī pārējām ķermeņa daļām. Tos parasti velk zem formas – krekla un biksēm. Veikalos varam atrast arī dažādus, ar hokeju saistītus trenažierus, kas atvieglos uzturēt formā ķermeni un garu.

KUR IEGĀDĀT ĒRTĀK – VEIKALĀ UZ VIETAS VAI INTERNETA VIETNĒ?
Visu, hokeja spēlei vajadzīgo, ir iespējams noskaidrot ne vien lielākajos sporta preču veikalos, bet arī sporta preču veikalos interneta vietnē. Jāņem vērā, ka ne visu ekipējumu vajadzīgs iegādāt interneta veikalos, jo ir atsevišķas detaļas, ko nepieciešams individuāli uzmērīt vai piemērot, ja rodas šāda nepieciešamība. Piemēram, hokeja slidas varat uzmērīt parastā sporta preču veikalā, lai atrastu piemērotāko ražotāju un izmēru, taču pirkt tās varat e- iepirkšanās vietnē, jo ietaupījums var būt ļoti liels. Hokeja slidas, kas der un nav nedz par lielu, nedz par mazu ir obligāta vajadzība ik vienam, kurš vēlas savā brīvajā laikā paspēlēt ripu pa ledu. Ķiveres, spenzūras, plecu un arī kāju aizsargi arī ir tā hokeja formas sastāvdaļa, kas visādā ziņā pirms iegādes ir jāuzmēra. Jo ērtāk spēlētājs jūtas uz ledus, jo raitāka un baudāmāka ir pati spēles norise.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *