Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

METĀLAPSTRĀDES UN BRUĢA IEKLĀŠANAS IESPĒJAS

Ikdienā dažādas metāla konstrukcijas un būves varam redzēt kā lieliskus vides labiekārtošanas elementus, piemēram, vārtus, garāžas un tamlīdzīgi. Vārti, garāža un pat angāri ir ļoti izplatītas projektu grupas, kas nereti tiek pasūtītas dažādos metālapstrādes uzņēmumos, ne tikai rūpniecisku platību un ražotņu iekārtošanai, bet arī privātpersonu vidū.

Kvalitatīvus vārtus, kas ir vienlaikus funkcionāli, pasargā īpašumu un ir papildināti ar dekoratīviem elementiem, bieži vien tiek pasūtīti arī saimniecībā esošas platības norobežošanai. Garāžas ir aktuālas katram automašīnas īpašniekam, bet lauksaimniekiem svarīgi ir arī angāri, kas var kalpot dažādām vajadzībām un arī garāžas traktoriem. Apkārtnes labiekārtošanā ir svarīgs ceļa segums, tādēļ bruģēšanas pakalpojumi, nereti, tiek piedāvāti kopā ar metālapstrādi.

Ienāc- https://idejubuve.lv/pamati

SALIEKAMO GARĀŽU VEIDI
Klientiem ir iespējams izvēlēties dažāda tipa saliekamās garāžas. Metāla garāžas, visbiežāk, tiek iedalītas pēc to jumta veida. Ir iespējams izveidot garāžas ar horizontāli slīpu jumtu, garāžas ar divslīpu jumtu un garāžas ar vertikāli slīpu jumtu. Nav aizmirsts arī par lielgabarītu tehniku, tādēļ ir iespējams iegādāties arī garāžas traktoriem. Moduļu garāžas jeb saliekamās garāžas ir labs risinājums, ja nepieciešams nākotnē garāžu pārvietot uz citu zemesgabalu. Garāžas vārti var būt dažāda veida – gan atverami, gan bīdāmi uz augšu vai uz sāniem. Garāžu cenas parasti ietekmē to izmērs un seguma veids. Vērā tiek ņemtas visas klienta vēlmes un vajadzības, tieši tādēļ arī garāžu būvniecība ir individuāls projekts.

METĀLA ANGĀRU BŪVE PRIVĀTĪPAŠUMOS.
Angāri ir pazīstami ar savu multifunkcionālismu, tādēļ tos ir viegli izmantot dažādiem nolūkiem. Angārus ir iespējams iegādāties un pasūtīt dažādām platībām, tādēļ arī tas ir noteicošais faktors, kas veido cenu. Metāla angāri cenas ziņā atšķiras arī dēļ materiāla, kas tiek izmantots tā būvēšanai. Vidējā angāra cena sākas no nepiliem 50 eiro kvadrātmetrā. Angārus ir salīdzinoši viegli uzkonstruēt, tādēļ klients to izmatošanu ikdienā var uzsākt drīz vien.

UNIVERSĀLI BRUĢA VEIDI APKĀRTNES LABIEKĀRTOŠANĀ.
Bruģa ieklāšana ir lielisks veids kā sakopt apkārtni savā pagalmā un dārzā. Bruģa ieklāšana ir kvalitatīvs pakalpojums, turklāt, kalpos igtermiņā, viegli kopjams un, vajadzības gadījumā, to ir viegli pārvietot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *