Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kādēļ izvēlēties jaunas riepas?

Izvēloties lietot tās pašas vairākas sezonas, to nodilums būs labi ievērojams, tāpēc laikus nepieciešama to maiņa. Toties jaunas riepas krasi samazinās bremzēšanas ceļu un nodrošinās drošu auto vadīšanu jebkādos laikapstākļos.Ja patiešām vēlies ietaupīt, riepu serviss izveidojis arī bagātīgu klāstu, kurā iekļautas mazlietotas riepas. Principā arī lietotas vissezonas riepas ir tikpat drošas lietošanai kā visas pārējās, jo speciālisti sākumā tās nesteidzīgi pārbauda atsevišķos testos. Vērienīgā riepu garāža sniedz visai plašas izvēles iespējas, līdz ar to lētas riepas, kas paredzētas Tavam auto, nebūs grūti atrast.

Izvēlies riepas sniegotai ziemai

Nav vērts svārstīties par to, vai tiešām izvēlēties lietotas ziemas riepas, jo tām protektora atlikums būs pietiekams pat vairāk kā vienai sezonai, bet viss atkarīgs no Tava braukšanas stila un citiem apstākļiem. Riepu noliktava spēj sagādāt izturīgas ziemas riepas dažādiem auto, tai skaitā arī kravas un bezceļu auto. Auto riepas jāizraugās pamatojoties uz to, kur visbiežāk plāno braukt – pa sakoptiem pilsētas vai slideniem grants ceļiem. Gadījumā, ja nespēj atrast nepieciešamo riepu izmēru, par to nav jāuztraucas, jo riepas Dreiliņi piedāvā pasūtīt arī nestandarta izmēros. Preču klāstā ir arī daudzi interesanti lietie diski, kas izturīgi pret rūsu un vienmēr garantē daudz vieglāku bremzēšanu. Tev var noderēt arī dažādi lietoti auto diski, kas maksās mazāk, taču sniegs tikpat patīkamu efektu.

Kvalitatīvas riepas vasarai

Lietotas vasaras riepas spēs attaisnot Tavas cerības un Tev nebūs jāraizējas par to, ka tās ātri nodils. Saprotams, ka vasaras riepas ilgāk spēj noturēt sākotnējo izskatu, tādēļ tās ilgi veiks savu uzdevumu. Kvalitatīvās riepas Ulbrokā būs iespēja lietot vairākas sezonas, taču jāievēro ieteicamie uzglabāšanas kritēriji. Ja nepieciešams, pieejama visu riepu montāža, taču vispirms tās apstrādā ar īpašu hermētiķi, lai nodrošinātu spiediena saglabāšanos visās riepās arī mainīgos laikapstākļos. Tāpat montāžas laikā tiek aplūkoti arī gaisa ventiļi, auto diski u.c. daļas, jo bieži vien tiek konstatēti nelieli to bojājumi, kurus ierauga tikai speciālisti ar lielu pieredzi. Riepu maiņa ir tikpat nozīmīga, jo uzreiz nepieciešama riepu pareiza balansēšana, lai riepu nodilums būtu vienmērīgs un nekad nebūtu grūti vadīt konkrēto auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *