Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Meklē riepas? Ieskaties piedāvājumā!

Automašīnas riepas jāpielāgo ne tikai sezonai, bet arī braukšanas ieradumiem, ikdienā izmantotajiem ceļiem utt. Katrā ziņā jaunas riepas uzreiz padarīs auto vadīšanu patīkamāku, pietam saķere ar ceļu būs ievērojami labāka arī ļoti ekstrēmās situācijās.Riepu serviss ikvienam par draudzīgām cenām ļauj izvēlēties arī mazlietotas riepas, kas daudzos gadījumos ir labākā izvēle. Arī iepriekš lietotas riepas nesagādās raizes, jo to reālā kvalitāte un galvenie parametri tiek rūpīgi pārbaudīti dažādos testos. Riepu garāža visu laiku papildina savu piedāvājumu klāstu, tāpēc arī Tu vari izraudzīties lētas riepas, ko radījuši labākie ražotāji.

Izraugies riepas apledojušiem ceļiem

Izraugoties lietotas ziemas riepas savam auto, jāatceras, ka tās visbiežāk būs piemērotas 1-2 ziemas sezonām, tomēr daudziem tas ir patiešām izdevīgs variants. Ziemas riepas savlaicīgi jāmontē tikai tāpēc, ka sniegs var parādīties pavisam negaidīti, līdz ar to var rasties problēmas ar auto vadīšanu. Pats galvenais bonuss ir tas, ka lieliskā riepu noliktava ļauj iegādāties komplektus ne tikai visiem vieglajiem auto, bet arī kravas u.c. automašīnām. Riepas Dreiliņi sniedz daudzveidīgu preču piedāvājumu, jo vienmēr iespējams iegūt pat lielāka izmēra riepas. Lietie diski piesaista daudzu uzmanību, jo ar tiem būtiski samazinās reālais degvielas patēriņš un esošās bremžu daļas nenolietojas tik ātri. Izdevīgākais variants ir jau lietoti auto diski, jo tie maksās ievērojami mazāk, tomēr auto izskats acumirklī uzlabosies.

Kāpēc izraudzīties lietotas riepas?

Piedāvātās lietotas vasaras riepas tiek piegādātas no Vācijas, turklāt to atlikušais protektors ir aptuveni 6-9 mm. Novērtētās riepas Rīgā var lietot uz dažādiem ceļiem, tādēļ uzreiz atradīsi to, kas piemērots Taviem braukšanas paradumiem. Riepas Ulbrokā var nodot utilizācijai vai arī glabāšanai speciālā noliktavā uz vienu sezonu, tāpēc pašam nebūs par to jāraizējas. Servisa telpās tiek veikta profesionāla riepu montāža, kuras laikā tiek aplūkota katra detaļa. Montāžas laikā darbinieki pārbauda arī disku stāvokli, riepu ventiļus utt., lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā. Riepu maiņa var ietekmēt auto vadāmību, problēmas var rasties pēc iebraukšanas bedrē, visos gadījumos noteikti vajadzīga riepu balansēšana.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *