Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Iemācies vadīt auto Rīgā

Ikviena autoskola ir zināma kā viena no nozīmīgākajām vietām gandrīz visiem, jo tās veiksmīga apmeklēšana nozīmē vajadzīgās autovadītāja apliecības nokārtošanu. Absolūti nevienam nav nekāds noslēpums, ka auto skola katram no audzēkņiem palīdz izprast, kā īstenot dažāda tipa manevrus un kā izvairīties no sadursmes ar apkārtējiem. Autoskolas nozīmīgākais ieguldījums ir pieredzējušu instruktoru un teorijas pasniedzēju piesaistīšana, lai katrs no dalībniekiem varētu iegūt maksimāli daudz zināšanu. Lai vienkārši tiktu parādītas un pienācīgi pārbaudītas Jūsu zināšanas, ir tiešām vajadzīgs attiecīgais autoskolas eksāmens. Patiesībā CSDD veidotais eksāmens ir gandrīz identisks, bet ir atsevišķi elementi, piemēram, Jūsu patstāvīga braukšana, ko autoskola neliek veikt sava pārbaudījuma laikā. Autoskola Rīgā ir pieejamam ikvienam, tāpēc ir ērti pieejama neskaitāmiem klientiem, pietam tā darbojas arī kā iecienīta motoskola. Lai būtu iespēja saņemt konkrētās tiesības vadīt motociklu, Jums būs vajadzīga B kategorijas autovadītāja apliecība.

Iemācieties vadīt jebkādu motociklu!

Jebkuram jāsaprot, ka CSN tests ir daudzvedīgs un tajā tiek apvienoti tie jautājumi, kas attiecas uz konkrētā transportlīdzekļa vadīšanu. Piemēram, tieši A kategorija garantē vajadzīgo apmācību, kas ļautu patstāvīgi vadīt ikvienu no motocikliem. Pilnīgi visas apmācības tiek uzsāktas no 22 gadiem, tomēr apliecības saņemšana iespējama no 24 gadiem. Lai apliecinātu savu prasmi vadīt šo transportlīdzekli, vajadzēs arī veiksmīgi izbraukt figūru laukumu ar salīdzinoši nelielu ātrumu. Vēl viena iespēja ir A1 apakšgrupa, kategorija, kas dod iespēju patstāvīgi vadīt motociklus no 16 gadu vecuma, tomēr to motora tilpumam, jaudai jābūt daudz mazākai un pilnībā jāatbilst visām prasībām.

Vadītāja apliecība automobiļiem

Dažās atsevišķās situācijās klientiem nepieciešams kaut kas cits, tāpēc tiek piedāvātas arī citas kategorijas. C kategorija paredzēta interesentiem no 21 gada vecuma, kuri vēlas vadīt auto, kuru pilna masa pārsniedz 3,5t. Jebkuram labāk zināma ir B kategorija autoskolās, jo to noteikti iegūst jebkurš, kurš grib vadīt vieglos auto. Ja vēlaties vadīt kvadraciklu, kura lielākais iespējamais ātrums ir tieši 45km/h, Jums uzreiz jāskatās, ko piedāvā B1 kategorija. Toties C1 kategorija ļauj kārtot visus eksāmenus no 18 gadiem, pēc tam iespējams patstāvīgi vadīt jebkuru auto, kuru pilna masa ir intervālā no 3,5 līdz 7,5t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *