Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KONDITOREJAS RĪGĀ

Siekalas saskrien mutē, iedomājoties vien par svaigu smalkmaizīšu, bulciņu un citu tikko ceptu kārumu smaržu. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus.

Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā. Vairāk par konditorejas pakalpojumiem skatīt šeit – tortes uz pasūtijuma!

CIK LIELU KŪKU IESPĒJAMS PASŪTĪT?

Viena no lielākajām aktualitātēm svētku laikā ir tas, kas tiks likts galdā. Nenoliedzami viena no galvenajām lietām ir torte, kūka vai kliņģeris. Kūku pasūtīšanas opcijas ir nebeidzamas – sākot ar bērnības garšu, ko sniedz īsta lauku torte un beidzot ar moderno Ņujorkas siera kūku, kuras samtainā garša liks atplaukt garšas kārpiņām. Visa veida konditorejas izstrādājumi jāpasūta vismaz 2 dienas iepriekš, lai pasūtījums tiktu laicīgi izpildīts. Dažāda veida bērnu ballītēm ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem varoņiem, vārdiem, figūriņām un tamlīdzīgiem rotājumiem. Ja nepieciešama kūka pēc pasūtījuma, iespējams pasūtīt arī gana iespaidīga augstuma meistardarbus – līdz par sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

GALDA KLĀŠANA UN IZBRAUKUMU BANKETI

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Galda klāšanas cenas atkarīgas no viesu skaita, vietas un dažādiem citiem faktoriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *