Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

STANDARTA PLASTIKĀTA LOGU NOMAIŅA MĀJOKLĪ

Lielākā daļa mājokļu saimnieku izvēlas PVC logu montāžu neatkarīgi no tā, vai paredzēts logus nomainīt vai montēt nesen uzceltā mājoklī. Plastmasas logi jau vairākus desmitus gadu ir populārākais logu montāžas veids klientu vidū. Ņemot vērā to, ka dzīvojam tehnoloģiskā laikmetā, mūsdienu iespējas ir pakešu logus padarījušas pieejamākus plašam klientu lokam un tos var atļauties ik viens interesents.

Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē. Šie logi nodrošina teicamu skaņas un termoizolāciju, kas ir vienas no mūsdienu top prasībām kvalitatīviem logiem. Tie neprasa lieku kopšanu kā tikai periodisku tīrīšanu. Nu tas ir pagājis! Plastmasas logu paketes ir speciāli veidotas tā, lai nodrošinātu lielisku termoregulāciju telpā un temperatūru nebūtu ne par augstu, ne par zemu.

KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP VECAJIEM KOKA UN JAUNAJIEM PLASTMASAS LOGIEM?

Logu nomaiņa ir ātrs process, kuru ir iespējams veikt pat ziemas mēnešos, negaidot aukstās sezonas beigas, tādējādi iegūstot siltumu telpās pat ziemas spelgonī. Plastikāta logi sniedz iespēju telpā normalizēt termoregulāciju un uzlabot arī ventilāciju, tādēļ, ja esat tikai lemšanas procesā par to, vai nepieciešama logu nomaiņa, iesakām lieki nevilcināties. Logu montāžu veic zinoši darbinieki un maksimāli ātrā, taču adekvātā tempā. Pēc pieteikuma saņemšanas tiek veikta logu mēru noņemšana, lai izgatavotu logus, kas ir atbilstoši noņemtajiem mēriem, attiecīgi izslēdzot opciju par to, ka logi varētu nederēt.

PLASTMASAS LOGU VENTILĒŠANA ZIEMAS MĒNEŠOS

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Viena no to labākajām īpašībām ir ventilēšanas sistēma, kas ļauj svaigam gaisā iekļūt telpā arī reizēs, kad temperatūras stabiņš ir noslīdējis pagalam nelāgā pozīcijā. Kā jau jebkāda veida konstrukcijā, arī logiem ir nepieciešama precīza un pareiza montāža, lai novērstu kondensāta rašanos, kas, savukārt, novērš pelējuma sēnītes izveidošanos namu sienās un ap logiem. Kvalitatīvi logi ir viens no labākajiem ieguldījumiem kādu varat veikt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *