Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

KUR PASŪTĪT PLASTMASAS LOGUS?

Mūsdienās plastmasas jeb PVC logi ir kļuvuši par gadsimta iezīmi arhitektūrā, jo, ja paskatāmies apkārt, būs grūti atrast kādu citu logu veidu, ko klienti izvēlētos uzstādīt savos mājokļos. Ņemot vērā to, ka Latvijas klimats var lepoties ar visiem četriem gadalaikiem, kas mēdz ievilkties ilgāk kā plānots.

Kad aiz loga ir auksts, visi vēlas atrasties mājīgi siltās iekštelpās, tādēļ logu nomaiņu mājoklī daudzi izvēlas veikt starplaikā starp apkures sezonas beigām un jaunās sezonas sākumu. Lieliskas termoreguācijas nodrošināšana ir iemesls, kādēļ mūsdienu jaunceltnēs plastmasas logi tiek uzstādīti jau ēkas būvniecības laikā. PVC logi nodrošina lielisku ventilāciju vasarā un lielisku siltumizturību ziemā. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus, arī ja Jums ir 602 sērija logi, kurai ir vajadzīgi.

KĀ VEICINĀT ENERGOEFEKTIVITĀTI MĀJOKLĪ?
Kādēļ Latvijā tik daudz tiek runāts par energoefektivitāti? Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Liela daļa Latvijas iedzīvotāju mitinās septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados būvētās sērijveida daudzdzīvokļu ēkās. 50 gadu laikā mainījies ir tiešām ļoti daudz kas, nemaz nerunājot par ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un visu, kas ar to saistīts, ieskaitot, pakalpojumu cenas. Ja apkures sistēma ir novecojusi, dzīvoklī ir vecie koka logi, taču jāmaksā ne tā mazākā maksa par komunālajiem pakalpojumiem, ieskaitot apkuri, tad dzīvošana šādā dzīvoklī nav rentabla. Viens no risinājumiem ir plastmasas logi, ko montēt esošo koka logu vietā. Liels ieguvums Latvijā ir pieejamais ES finansējums, kas nodrošina ēku energoefektivitātes pasākum veikšanu visā Latvijā. Viennozīmīgi, tas ir liels atspaids ne tikai uz iedzīvotāju komfortu, bet arī ēkas mūžu.

CIK IZMAKSĀ JAUNI PVC LOGI?
Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Visus nepieciešamos mērījumus veic cilvēki, kuri rūpēsies par logu montāžu. Pēc logu montāžas beigām ir iespējams izmantot arī iekšējās apdares darbu pakalpojumus, lai nebūtu jāmeklē jauns pakalpojumu sniedzējs. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *