Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

ĀTRA MODUĻU ANGĀRU UN GARAŽU UZSTĀDĪŠANA JEBKUR LATVIJĀ.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi.

Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri, ērti un būve ir tūlītēji izmantojama.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv/pakalpojumi

KUR IEGĀDĀTIES MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Pastāv dažāda veida moduļu garāžu piedāvājums. Lai klientiem būtu vieglāk izprast garāžu veidus, pastāv dažādi veidi pēc kuriem tās iedala. Ir iespējms pasūtīt divslīpu, horizontāla un vertikāla jumta tipa garāžas. Ja nepieciešama vieta, kur glabāt lauktehniku, ir iespējams iegādāties arī garāžu traktoram. Ja Jums jau ir pašam sava garāža, taču nepieciešami jauni garāžas vārti, arī tos var izgatavot piemērotus klienta vēlmem un pielāgotus jau esošai garāžas konstrukcijai. Garāžām ir dažādas cenas un tās iedalās pēc dažādiem faktoriem, galvenokārt pēc izmēra un seguma veida, jo akrila un dzelzs garāžām cenas būs atšķirīgas. Jāpiezīmē, ka akrila garāžas būs nedaudz dārgākas, bet to, kāda tipa garāža būs piemērota, noteikti konsultēs pirms pasūtījuma veikšanas.

CIK MAKSĀ MOBILIE ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *