Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

MODUĻU GARĀŽAS UN ANGĀRI PAR LIELISKĀM CENĀM.

Laba garāža ir ilgtermiņa ieguldījums ne tikai automašīnas uzturēšanā, bet arī saimniecības vides labiekārtošanā. Vecās, labās ķieģeļu garāžas lēnām tiek aizstātas ar dažādu citu materiālu celtām garāžām. Pēdējos gados populāras ir kļuvušas moduļu garāžas, kas ir saliekamas un viegli pārvietojamas.

Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Daudzi novērtēs to, ka garāžas nav jābūvē, bet tās vienkārši uzstāda un var pārvietot pēc sirds patikas. Ja nav vēlēšanās vai iespējas rakt pamatus, lai būvētu ķieģeļu garāžu, tad pārvietojamās garāžas būs tieši laikā, jo uzstādīšana neprasa daudz laika un izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv/jumts

SALIEKAMAS GARĀŽAS MĀJĀM UN LAUKU MĀJĀM.
Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Ir iespējams pasūtīt izgatavošanai arī garāžu vārtus, kas veidoti speciāli pēc klienta pasūtījuma. Klientiem tiek piedāvātas gan dzelzs, gan akrila garāžas. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

CIK MAKSĀ MODUĻU ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Nereti, dzīvojot lauku teritorijās ar lielāku vai mazāku saimniecību, ir nepieciešams kas lielāks par vienkāršu garāžu. Cena, protams, kā jau visa veida šāda tipa celtnēm, ir atkarīga no izmēriem un izmantotajiem materiāliem. Ja interesē vidējā cena, tad aptuveni tā ir 50 eiro par kvadrātmetru. Ņemot vērā to, ka angāri ir ietilpīgi, tad der apsvērt domu par tā izmantošanu ne tikai tehnikas glabāšanai, bet arī kā mantu glabātuvi un arī garāžu, rezultātā nošaujot trīs zaķus ar vienu šāvienu. Moduļu angāru uzstādīšana ir tik pat ātrs process kā garāžu uzstādīšana, līdz ar to klients savu jaunuzbūvēto celtni var sākt izmantot drīz vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *