Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Tortes un citi gardumi svētkiem un ikdienai

Megapolisos jau ļoti sen bija populāri sūtīt ēdienu, tas attiecas arī uz tāda veida pakalpojumu kā izbraukuma banketi. Visbiežāk turīgi cilvēki pasākumus rīkoja pie sevīm mājas teritorijā un arī viesu mājās, savukārt visa galda klāšana un banketu ēdienkarte tiek sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Un torte vai kūka no veikala nekad nebija cieņā, tāpēc jau laiku atpakaļ bagāti cilvēki priekšroku deva tāda veida lietai kā tortes pēc pasūtījuma. Tā kā viss attīstās un pilnveidojas, izveidojās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citur Latvijas teritorijā, kas nodrošina ne vienīgi iespēju pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nemaz nav tik dārgs pasākums. Un sameklējot savu konditoreju, Jums vairāk nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Jūsu konditoreja piedāvā cilvēkiem garšīgas tortes, kādā veidā izvēlēties?

Nemaz nav būtiski, kādi svētki būs, taču šobrīd vienīgi daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, bet aizvien lielāku pieprasījumu saņem ne vienīgi tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citur Latvijā. Bez šaubām tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte ir svinību galda pamata dekorācija. Un visbiežāk torte tiks sūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem ļoti daudz dažādu pildījumu un noformējumu tortēm. Lai varētu izdomāt, kādu tad pasūtīt torti, nepieciešams uzzināt, kādi tieši tortes veidi var būt piedāvāti. Paši banketi visbiežāk priekšroku dod šādam tortēm – biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē vai jogurta tortes uz pasūtījumu parasti piemērotas, ja viesi domā par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Bet biežāk tortes uz pasūtījumu tad ir tieši biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz īstenot jebkada veida fantāzijas, savukārt gatavās kūkas kļūst par īstu mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Uzkodas banketam un galdu klāšana izbraukumā, kam tieši pievērst pastiprinātu uzmanību?

Mūsdienās banketi ir diezgan parasta lieta. Pie tam dažādas konditorejas Rīgā un citviet Latvijā piedāvā cilvēkiem kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt klientiem, kad tiek apspriesta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kur ir dārzeņi un sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Savukārt karstās uzkodas varētu būt līdz 100 g uz cilvēku, bet dažādie salāti ir līdz 250 gramiem uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kas būs kombinēts kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi vienam viesim tiek paredzētas tikai līdz 200 gramiem, taču konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200g. Tādā veidā sanāk 1,5 kg uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *