Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

AUDEKLA APDRUKAS JŪSU MĀJOKLIM

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās darbojas kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpu izmērus, liekot akcentu uz svarīgāko.

Izplatīts veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda stila kanvas ar sev aktuālu apdruku. Kanva ir audekla gabals, kas tiek pārvilkts uz koka rāmja un, pēcāk, uz tā iespējams gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Bieži vien pircēji izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji piecu cm atstarpi. Uzzini vairāk šeit!

KANVAS IZGATAVOŠANA.
Maldīgi uzskatīt, ka kanvu izgatavošana ir vienkārša attēla izprintēšana uz audekla. Pēc apdrukas veikšanas, audekls tiek apstrādāts ar īpašu laku, kas kanvas kopšanu padara ārkārtīgi vieglu un kanva arī tiek pasargāta no tiešu saules staru ietekmes. Laka, ar ko kanva tiek apstrādāta pēc izgatavošanas, novērš saules staru ietekmi uz attēlu, līdz ar to, to iespējams novietot telpas saulainākajā vietā, kas, savukārt, nav ieteicams vienkāršiem lielizmēra drukas darbiem vai fotogrāfijām. Lai kanva kalpotu ilgi, to ieteicams laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Attēla kvalitātei ir viena no galvenajām lomām kvalitatīvas apdrukas rezultātam. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir divi MB. Labākie formāti, savukārt, ir .JPG un .PNG. Kanvas tiek izgatavotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

CIK IZMAKSĀ APDRUKA?
Kanvas galējās izmaksas, veidojas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai kanvu kolāžu. Arī kanvas izmēram ir liela nozīme. Ir iespējams izgatavot vairākas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Kanvu cena svārstās no dažiem desmitiem eiro par mazāka izmēra kanvas apdrukāšanu, līdz pat pāris simtiem eiro par lielizmēra druku.To, kā kanva izskatīsies uz sienas, ir iespējams uzzināt jau brīdī, kad tiek veidots pieteikums elektroniski, turklāt, šādi arī iespējams izvēlēties kanvas izmēru, formu, veidu un arī efektus, kas tiek piemēroti attēlam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *