Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

PIEŠĶIR PASĀKUMAM ROZĪNĪTI – IZNOMĀ STILĪGAS MĒBELES

Lai gan ikdienā mēs varbūt ar mēbeļu nomu nesaskaramies, tomēr ikvienam dzīvē var gadīties brīdis, kad nākas organizēt kādu pasākumu. Tādā gadījumā ieteicams izvēlēties uzticamu sadarbības partneri, turklāt tālredzīgāk būs izvēlēties tādu, kas var piedāvāt visu nepieciešamo uzreiz – piemēram, gan krēslu īri, gan galdu īri, gan garderobes nomu, lai nebūtu problēmu ar mantu atstāšanu.

Šādā ziņā uzticams partneris ir dizainakresli.lv, jo tie piedāvā visu nepieciešamo, turklāt dizainakresli.lv ražotās mēbeles izceļas ar īpaši gaumīgu dizainu, kas radīs eleganci jebkurā vietā un telpā.

Ja esat ieinteresēts galdu nomā, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja būs apjomīgs pasākums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tas nenozīmē, ka šis galds būtu smags un grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk iederētos tādi kā stāvgaldiņi, jums noteikti iepatiksies modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan baltā krāsā.

Krēslu noma kļūst aktuāla ne tikai kāzām vai korporatīvām ballītēm – tā var kļūt vajadzīga arī organizējot konferenci. Jāpatur prātā, ka konferences parasti ilgst ilgu laiku, tāpēc neapšaubāmi svarīgi izvēlēties krēslus, kuros apmeklētājiem būs ērti un patīkami. Krēslu nomas cenas apskatāmas internetā!

Dizainakresli.lv piedāvā sešu veidu krēslu nomu, tāpēc te ir no kā izvēlēties. Kā īpaša priekšrocība šiem krēsliem ir ergonomiskais dizains, kas nodrošina gan to, ka šie krēsli ir viegli paceļami, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot.

Kolekcijā Flow ir 250 krēslu, tāpēc krēslu noma pat lielam pasākumam kļūst iespējama, pateicoties dizainakresli.lv.

Par galdu un krēslu nomu ir kā viss ir skaidrs, bet kāpēc vajadzīga arī garderobes statīva noma? Elementāri – bez garderobes pasākums tiks sabojāts jau pašā sākumā! Tā kā mēs dzīvojam klimata zonā, kur sniegs mijas ar lietu, kur saulains laiks mijas ar drēgnumu, turklāt laika apstākļu maiņas bieži vien pārsteidz nesagatavotus, vienmēr jāatceras, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem un maiņas apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Bet tas vēl nav sliktākais – ja pasākums nav plānots kā sēdošais, tad var sanākt tā, ka nav pat šo  atzveltņu, līdz ar to savas mantas jāstaipa līdzi! Esiet proaktīvi plānošanas darbā un nepieļaujiet tik nelāgas kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *