Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kamīnkrāsnis – praktisks variants

Malkas kamīni rada neticami mājīgu un patīkamu atmosfēru, jo speciālisti uzmanību pievērš dizainam un siltumatdevei. Kamīnkrāsnis iespējams droši novietot jebkurā vietā, tādēļ varat izveidot nepārspējamu interjeru.

Nemaz neskatoties uz to, ka stūra kamīni ir atšķirīgi un netiek novietoti pašā telpas vidū, tie tik un tā nodrošina maksimālu siltumatdevi. Cita opcija te ir granulu kamīni, bet jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai nepieciešami speciāli režģi. Krāsnis tiek radītas Somijā, tāpēc Jūs varat iegūt tiešām izturīgu un kvalitatīvu modeli, kas nodrošina efektīvu siltuma atdevi.

Pirts krāsnis pilnvērtīgai atpūtai

Pirts krāsnis nav tik sarežģītas un pārāk lielas, viss ir otrādi – tās ir kompaktas un radītas jebkurai telpai. Speciālās malkas krāsnis pielāgotas dažādiem ēku projektiem, tāpēc atsevišķas šīs krāsnis var iekurināt no pirts priekštelpas. Ziepjakmens krāsns apdarei ir pati labākā ideja, jo siltums tiek saglabāts ilgāk un nav jāuztraucas par krāsns apdares tīrīšanu ar īpaši spēcīgiem līdzekļiem. Kopumā šīs krāsnis izskatās moderni, turklāt varat pasūtīt atbilstošas stikla durtiņas. Inovatīvās tehnoloģijas ļaus izbaudīt katru nākamo pirts apmeklējumu, tādēļ sapratīsiet, cik krāsnis ir vērtīgas.

Izturīgas plītis ērtai gatavošanai

Plītis visādā ziņā iederas dažādās lauku mājās, dzīvokļos un citur, tomēr jāprot atrast to plīts veidu, kas pēc apraksta visvairāk atbilst Jūsu prasībām. Turpretī kombinētās plītis ar atsevišķu cepeškrāsni pilda arī citus uzdevumus, tāpēc būs iespēja gatavot ar jau esošo siltumu. Pavisam elementāri sasniegt nepieciešamās temperatūras atzīmi var izvēloties speciālās plītis ar 2 pievienotām cukām, jo tad var sildīt nelielo kurtuvi un cepeškrāsni. Vienkāršāk sakot, plītis izgatavotas ar ļoti lielu rūpību un izmantojot labākos izejmateriālus, tāpēc tās ilgi kalpos un ļaus nogaršot satriecošu ēdienu arī ikdienā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *