Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

AKTĪVĀ ATPŪTA AR ĢIMENI UZ ŪDENS.

Vasara nav nemaz tik tālu kā mums liekas, un daudzi jau sāk plānot savu atvaļinājuma laika un domāt kā, kur un ar ko to pavadīs, piemēram, aktīvā atpūta ar draugiem un ģimeni ir viens no izplatītākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem.

Šis vienmēr ir bijis viens no pozitīvākajiem atpūtas veidiem pēc kura var just ne tikai emocionālo, bet arī fizisko piepildījumu. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Cilvēki ļoti labprāt rīko piknikus un dodas pārgājienos ar teltīm, kā arī izmanto laivu nomas iespējas. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

ŪDENS TRANSPORTA NOMA LATVIJAS UPĒS.
Kad ir izlemts par labu brīvdienu pavadīšanai ūdens tuvumā, rodas jautājums par to, kur tad nomāt SUP dēli vai laivu. Ir vairākas iespējas, kā to darīt. Tieši upju un ezeru krastos mēdz būt ierīkoti dažādi kempingi un aktīvās atpūtas zonas, kur arī iespējams atrast laivu nomas punktus. Nereti šie paši pakalpojuma sniedzēji neierobežo savu piedāvājumu ar laivu nomu vien, bet arī piedāvā gida pakalpojumus, dažādu pasākumu organizēšanu un tamlīdzīgām aktivitātēm. Nomai ir pieejami dažādi ūdens atribūti – sup dēļi, airu laivas, katamarāni un pat nelielas buru jahtas. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai.

sup noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem.

Latvija allaž ir varējusi lepoties ar skaistām un dabas dotām ūdens krātuvēm, tādēļ būtu mulķīgi to neizmantot. Būtu grēks neizmantot šos resursus, tādēļ, izmantojot, dažādu laivu nomu pakalpojumus ne tikai lieliski pavadīsim laiku, bet atbalstīsim arī vietējos uzņēmējus!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *