Jaunākās ziņas

Jaunākie komentāri

Arhīvi

Kategorijas

Meta

Kam noder riepu centrs?

Kvalitatīvas riepas nepieciešamas katram auto, tomēr vienmēr svarīgi atrast konkrēti Jūsu spēkratam atbilstoša diametra modeli, kas kalpotu iespējami ilgāk. Visas jaunas riepas garantē patīkamu braukšanu arī ekstrēmos apstākļos, tādēļ speciālisti vienmēr iesaka tās iegādāties savlaicīgi. Lai plānotā riepu maiņa varētu notikt ātrāk un nebūtu jāstāv garā rindā, riepu serviss ikvienam iesaka norunāt vizīti jau pirms tam. Rūpīgs disku remonts un valcēšana tiek veikta, lai izdotos novērst pavisam nelielus un arī nopietnus bojājumus, tādēļ ieteicams doties uz riepu servisu tiklīdz ir brīvs brīdis. Plašais riepu centrs ir labākā vieta, kur atrast savam auto atbilstošu riepu komplektu, jo klāstā pieejama produkcija no labākajiem zīmoliem. Ziemas un vasaras riepas jāmaina ļoti savlaicīgi, tādēļ pasūtiet jaunu komplektu bez liekas kavēšanās.

Kādas riepas piemērotas ziemai?

Jebkuras vissezonas riepas protams ļauj ietaupīt vēl vairāk, jo vienu riepu komplektu var izmantot visu gadu. M+S riepas paredzētas ļoti atšķirīgiem laikapstākļiem, bet jāsaprot, ka visdrošākās tomēr būtu cita veida ziemas riepas ar radzēm. Visu ziemas riepu lieliskā izpārdošana ir autovadītāju patīkamākais laiks, jo var iegādāties vēl labākas riepas pavisam izdevīgi. Klasiskās Dayton un tāpat arī Sailun riepas izmēģinājuši jau daudzi, tādēļ šo ražotāju sniegtie piedāvājumi noteikti attaisno cerības. Hankook un izcilās Falken riepas iekļautas augstākajā riepu klasē un ne veltīgi, jo tās garantē labāku saķeri. Auto riepas jāizvēlas atbilstošā izmērā un atbilstoši Jūsu braukšanas ieradumiem, tāpēc vēlams aplūkot riepu specifikāciju pirms katra pasūtījuma veikšanas.

Kvalitatīvas riepas arī vasarā

Itin visas vasaras riepas ražo no daudz cietāka veida gumijas, tāpēc tās piemērotas pat ļoti karstam laikam. Protams riepu kvalitātei jābūt izcilai, lai būtu iespējams strauji izbraukt līkumu vai arī izvairīties no visiem zināmās akvaplanēšanas. No vidējās klases daudziem pazīstamas Kumho riepas, kuru cena un īpašības pilnībā apmierina. Tāpat daudziem patīk Antares ražotāja riepas, bet pats svarīgākais ir klienta prasības, nevis noteiktais zīmols. Speciālisti iesaka vairāk rūpēties par savu riepu glabāšanu, jo tas ļauj pagarināt to lietošanas ilgumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *